ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ

Οι Πλατανιώτη και Μαλκογεώργου έκλεισαν εισιτήριο για τον τελικό του παγκόσμιου πρωταθλήματος στο ντουέτο

BUDAPEST,HUNGARY,23.JUN.22 - ARTISTIC SWIMMING - FINA World Championships, Women Duet Free. Image shows Sofia Evangelia Malkogeorgu and Evangelia Platanioti (GRE).. Photo: GEPA pictures/ Csaba Doemoetoer
Evangelia Malkogeorgu and Evangelia Platanioti - GEPA pictures/ Csaba Doemoetoer INTIME SPORTS

Την πρόκριση στον τελικό του ντουέτου για το παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου εξασφάλισαν οι Πλατανιώτη και Μαλκογεώργου, αφού μάζεψαν τους κατάλληλους βαθμούς για να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο.

Οι Πλατανιώτη και Μαλκογεώργου προκρίθηκαν στον τελικό του ντουέτου για το παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου. Οι δύο αθλήτριες μάζεψαν 251.7182 βαθμούς, κατέλαβαν την 5η θέση και εξασφάλισαν το εισιτήριό τους για τον τελικό, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου (13.00).

Οι Ελληνίδες αθλήτριες εκτέλεσαν πρόγραμμα δυσκολίας 34.3000, ενώ αξιολογήθηκαν με 96.7000 βαθμούς σε ό,τι αφορά το τεχνικό μέρος και 155.8183 στην εκτελεστικό κομμάτι. Υπενθυμίζεται ότι η Πλατανιώτη συγκέντρωσε την μεγαλύτερη βαθμολογία στον προκριματικό του τεχνικού σόλο και αναμένεται να αγωνιστεί αύριο (3/2) για το μετάλλιο.

Το δίδυμο των Γουάνγκ (Κίνα) πήρε την πρώτη θέση με την επίδοση των 269.8883 βαθμών.

TAGS ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ