ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Μια ανάσα από το μετάλλιο στο Τεχνικό Σόλο η Πλατανιώτη

Μια ανάσα από το μετάλλιο στο Τεχνικό Σόλο η Πλατανιώτη

Έφτασε πολύ κοντά Στην πραγματοποίηση του ονείρου της κατάκτησης ενός μεταλλίου σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Συγχρονισμένης κολύμβησης η Ευαγγελία Πλατανιώτη, η οποία τελικά κατέλαβε την 4η θέση.

Έφτασε μόλις έναν βαθμό από την πραγματοποίηση του ονείρου της κατάκτησης ενός μεταλλίου σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Συγχρονισμένης κολύμβησης η Ευαγγελία Πλατανιώτη στον Τελικό του Τεχνικού Σόλο το πρωί της Πέμπτης 12/5 στο Λονδίνο.

Πήρε τελικά την 4η θέση, ανάμεσα σε 17 αθλήτριες της Ευρώπης και απέδειξε έτσι τα βήματα προόδου τα δικά της, αλλά και του αθλήματος γενικότερα στην Ελλάδα.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια εκτέλεσε θαυμάσια το πρόγραμμά της στο Τεχνικό και βαθμολογήθηκε με 86,0587 β. Η Ιταλίδα Λίντα Τσερούτι, όμως, που πήρε το χάλκινο μετάλλιο βαθμολογήθηκε με 87,1493 β. Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Ρωσίδα Σβετλάνα Ρομάσινα με 93,8865 β. και το ασημένιο η Ουκρανή Άννα Βολοσινα με 90,7289 β.

Το απόγευμα της Πέμπτης 12/5 η Εθνική μας ομάδα αγωνίζεται στον Τελικό του Κόμπο (18.30), ενώ αύριο Παρασκευή (13/5) ολοκληρώνονται οι αγώνες της Συγχρονισμένης στο Ευρωπαϊκό του Λονδίνου με τη συμμετοχή της ομάδας μας στον Τελικό του Ελεύθερου Ομαδικού (18.00).

Μια ανάσα από το μετάλλιο στο Τεχνικό Σόλο η Πλατανιώτη
TAGS ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ