ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Κατά της Τάρες οι αθλήτριές της!

Κατά της Τάρες οι αθλήτριές της!
Τάρες

Για απάνθρωπες συνθήκες και δεσποτική συμπεριφορά κατηγορούν την Άννα Τάρες πρώην αθλήτριές της με επιστολή που εξέδωσαν. Λυπημένη για όλα αυτά δηλώνει η πρώην προπονήτρια.

Για απάνθρωπη συμπεριφορά προς τους αθλητές της κατηγορείται η Άννα Τάρες, η προπονήτρια στην ομάδα σύγχρονης κολύμβησης της Ισπανίας.

Σύμφωνα με τα ισπανικά δημοσιεύματα 15 αθλήτριές της (σύμφωνα με τη "Marca" και 16 σύμφωνα με τη "Sport") υπέγραψαν μία επιστολή, η οποία κατηγορούσε της Τάρες για το πώς τους συμπεριφερόταν.

"Αποφασίσαμε να μιλήσουμε για να αναδείξουμε όλα αυτά που έμεναν θαμμένα κάτω από τα μετάλλια" εξηγούν στην επιστολή που έστειλαν οι αθλήτριες.

Τη Δευτέρα θα υπάρξει επί του θέματος συνέντευξη Τύπου, όμως, λόγω της πολύ μεγάλης έκτασης που έχει πάρει το θέμα, η Τάρες, η οποία πρόσφατα έφυγε από το πόστο της, τοποθετήθηκε χθες μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού "Onda Cero".

"Η κατάσταση με θλίβει πολύ. Προσπαθούσα να κάνω τη δουλειά μου με τον καλύτερο τρόπο. Λυπάμαι και αυτό είναι πολύ πιο σημαντικό απ' όλα τα μετάλλια που έχουμε πάρει" είπε μεταξύ άλλων η πρώην προπονήτρια, η οποία κατά τη διάρκεια της θητείας της πρόσφερε στη χώρα της 55 μετάλλια, τα τέσσερα εκ των οποίων σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Αξίζει να σημειωθεί, πως υπάρχουν και εξαιρέσεις όπως η Χέμα Μενχουάλ, οι οποία είπε πως ουδέποτε είχε πρόβλημα με την Τάρες. Πλέον η λύση αναμένεται να δοθεί μέσω της δικαστικής οδού.

TAGS ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ