ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Έβδομη η Σολωμού στη Βαρκελώνη

Έβδομη η Σολωμού στη Βαρκελώνη

Η Δέσποινα Σολωμού κατέλαβε την έβδομη θέση στον τελικό του τεχνικού σόλο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βαρκελώνης. Ήταν η τέταρτη συμμετοχή της στην τελική 12άδα.

Στην έβδομη θέση κατετάγη η Δέσποινα Σολωμού στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βαρκελώνης. Η 22χρονη πρωταθλήτρια της συγχρονισμένης κολύμβησης επιβεβαίωσε τη σταθερή παρουσία της στους τελικούς των μεγάλων διοργανώσεων.

Μολονότι δεν υπήρχε η δυνατότητα να βελτιώσει την έβδομη θέση που πήρε στον πρωινό προκριματικό του τεχνικού σόλο, κατόρθωσε να πάρει μεγαλύτερη βαθμολογία από τους κριτές κατά έναν ολόκληρο βαθμό!

Πήρε 89.600 βαθμούς, ενώ στην πισίνα του Μονζουίκ το πρωί είχε συγκεντρώσει 88.500 βαθμούς. " Είμαι πολύ ευτυχισμένη. Βελτίωσα τη βαθμολογία μου κατά ένα βαθμό οπότε είμαι απόλυτα ικανοποιημένη από την παρουσία μου", δήλωσε μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος της.

Η Ρωσίδα Σβετλάνα Ρομάσινα αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Κόσμου με 96.800 βαθμούς με την Κινέζα Χουάνγκ Ξουεχέν να είναι δεύτερη με 95.500.

Η Ισπανία πανηγύρισε την κατάκτηση του πρώτου της μεταλλίου στη διοργάνωση με την Όνα Καρμπονέλ. Η Καταλανή συγκέντρωσε 94.400 βαθμούς εκτοπίζοντας από το βάθρο την Ουκρανή Άννα Βολόσινα, η οποία ήταν τρίτη το πρωί, αλλά έκανε λάθη και οι κριτές ήταν υπερβολικά αυστηροί μαζί της.

TAGS ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ