THE SHOW MUST GO ON LIVE

Το Show Must Go On με τον Παντελή Διαμαντόπουλο επιστρέφει LIVE από το Μιλάνο

Το Show Must Go On με τον Παντελή Διαμαντόπουλο επιστρέφει LIVE από το Μιλάνο
24 MEDIA

To Show Must Go On με τον Παντελή Διαμαντόπουλο επιστρέφει! Από την Πέμπτη 01/09 ζωντανά από το Μιλάνο και για τις επόμενες τρεις εβδομάδες on the road, μεταφέροντας όλες τις εξελίξεις από το στρατόπεδο της εθνικής ομάδας και την πορεία της στο Eurobasket 2022! Ειδήσεις, αναλύσεις και άφθονο ρεπορτάζ από την πανίσχυρη ομάδα του SPORT 24.

Μετά από τις απαραίτητες ανάσες, το Show Must Go On -η μοναδική καθημερινή αθλητική εκπομπή του ελληνικού διαδικτύου- και ο Παντελής Διαμαντόπουλος επιστρέφουν δυναμικά για τη νέα σεζόν!

Από την Πέμπτη (01/09) και για όλο το διάστημα που θα διαρκέσει το ταξίδι της Ελλάδας στο Eurobasket 2022, το Show Must Go On θα είναι on the road, σε Μιλάνο και Βερολίνο, μεταφέροντας όλα τα τελευταία νέα της Εθνικής ομάδας που με μπροστάρη τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θέλει να επιστρέψει στα μετάλλια! Μαζί με τον Παντελή Διαμαντόπουλο και οι Σπύρος Καβαλιεράτος, Αλέξανδρος Τρίγκας και Χάρης Σταύρου για το έγκυρο και άμεσο ρεπορτάζ όλων των σημαντικών γεγονότων της διοργάνωσης.

Το μενού της εκπομπής φυσικά θα περιλαμβάνει και όλες τις εξελίξεις που αφορούν το ελληνικό ποδόσφαιρο και όχι μόνο. Το SPORT24 δίνει ξανά δυναμικό παρών στην καρδιά των γεγονότων και το Show Must Go On επιστρέφει δριμύτερο για μια ακόμη απολαυστική σεζόν!

Ακούστε ζωντανά την εκπομπή Show Must Go On από όπου κι αν είστε μέσω tune in.

  • Από το κινητό: Κατεβάστε το Tune in application και ακούστε καθημερινά από τις 12.00 την εκπομπή του Παντελή Διαμαντόπουλου.
  • Στο αυτοκίνητο μέσω του Android Auto ή Apple Car Play και της εφαρμογής Tune in αναζητήστε την εκπομπή The Show Must Go On και ακούστε ζωντανά καθημερινά από τις 12.00.
  • Όλες τις εκπομπές τις βρίσκετε και σε μορφή podcast μέσω SPOTIFY για να ακούτε το The Show Must Go On όποια στιγμή εσείς θέλετε.
TAGS THE SHOW MUST GO ON LIVE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΕΚ ΠΑΟΚ ΑΡΗΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΑΠΟΣΤΟΛΗ EUROBASKET ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ