THE SHOW MUST GO ON LIVE

Show Must Go On με τον Παντελή Διαμαντόπουλο

Show Must Go On με τον Παντελή Διαμαντόπουλο
GEORGIA PANAGOPOULOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Μικέλ και Γκόμες έχει το... μενού για τον Παναθηναϊκό μετά τον Τσέριν, μεταγραφικό ντεμαράζ για τον Άρη, αρχίζει το 'ξεφόρτωμα' ο ΠΑΟΚ, μετά τον Γένσον παίρνουν σειρά οι στόπερ για την ΑΕΚ, Λόου, Σκάρπα και εξτρέμ οι επόμενοι στόχοι για τον Ολυμπιακό, τι γίνεται με Ντόρσεϊ - Βεζένκοβ και το μεταγραφικό πλάνο του Ράντονιτς. Αυτά και όχι μόνο στο 'Show Must Go On' LIVE της Δευτέρας με τον Παντελή Διαμαντόπουλο! Ειδήσεις, αναλύσεις και άφθονο ρεπορτάζ από την πανίσχυρη ομάδα του SPORT 24.

Ακούστε ζωντανά την εκπομπή Show Must Go On από όπου κι αν είστε μέσω tune in.

  • Από το κινητό: Κατεβάστε το Tune in application και ακούστε καθημερινά από τις 12.00 την εκπομπή του Παντελή Διαμαντόπουλου.
  • Στο αυτοκίνητο μέσω του Android Auto ή Apple Car Play και της εφαρμογής Tune in αναζητήστε την εκπομπή The Show Must Go On και ακούστε ζωντανά καθημερινά από τις 12.00.
  • Όλες τις εκπομπές τις βρίσκετε και σε μορφή podcast μέσω SPOTIFY για να ακούτε το The Show Must Go On όποια στιγμή εσείς θέλετε.
TAGS THE SHOW MUST GO ON LIVE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΕΚ ΠΑΟΚ ΑΡΗΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ