VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Volley League γυναικών: Η τελική βαθμολογία και τα ζευγάρια των playoffs

Volley League γυναικών: Η τελική βαθμολογία και τα ζευγάρια των playoffs
INTIME SPORTS

Δείτε πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία της κανονικής περιόδου και τα ζευγάρια που σχηματίστηκαν ενόψει των playoffs στη Volley League γυναικών.

Έπεσε η αυλαία στην Volley League των γυναικών με την τελευταία αγωνιστική να φέρνει αλλαγές σε πολλές θέσεις και φυσικά δημιούργησε τα ζευγάρια των playoffs.

Ακριβώς από κάτω θα δείτε πώς διαμορφώθηκε η τελική βαθμολογία, αλλά και τα ζευγάρια της πρώτης φάσης, τα μετέπειτα διασταυρώματα καθώς και τα δεδομένα που ισχύσουν.

Τα ζευγάρια στα playoffs

  1. Ολυμπιακός - Λαμία
  2. Άρης - Θέτις Βούλας
  3. ΠΑΟΚ - ΑΕΚ
  4. Παναθηναϊκός - ΑΟ Θήρας

Γηπεδούχος του πρώτου αγώνα είναι η ομάδα η οποία θα καταλάβει τη χαμηλότερη θέση στον τελικό βαθμολογικό πίνακα της Α’ Φάσης (δηλαδή Α1-5, Α1-6, Α1-7 και Α1-8).

Στην περίπτωση που και οι δύο διαγωνιζόμενες ομάδες έχουν από μία νίκη, στους δύο μεταξύ τους αγώνες, δημιουργείται βαθμολογία (3 βαθμοί για νίκη με 3-0 ή 3-1 σετ, 2 βαθμοί για νίκη με 3-2 σετ, 1 βαθμό για ήττα με 2-3 σετ και Ο βαθμοί για ήττα με 1-3 και 0-3 σετ). Εάν με την βαθμολογία αυτή έχουν τους ίδιους βαθμούς, τότε μετά τη λήξη του 2ου αγώνα θα διεξάγεται Χρυσό Σετ (golden set-σετ ισοπαλίας) στους δεκαπέντε (15) πόντους με ελάχιστο προβάδισμα δύο (2) πόντων, όπως ισχύει σε όλα τα άλλα σετ.

Οι ηττημένες ομάδες δεν θα δώσουν άλλους αγώνες και θα καταλάβουν τις θέσεις από 5 έως και 8 της Τελικής Βαθμολογικής Κατάταξης σύμφωνα με τη σειρά που τερμάτισαν μεταξύ τους στον Τελικό Βαθμολογικό Πίνακα στην Α’ Φάση του πρωταθλήματος.

Τα ζευγαρώματα στην τετράδα

  • Νικητής ζευγαριού 1 - Νικητής ζευγαριού 2
  • Νικητής ζευγαριού 3 - Νικητής ζευγαριού 4

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις έδρες των ομάδων εναλλάξ αρχής γενομένης από την έδρα της ομάδας με τη μεγαλύτερη βαθμολογία.

Για τον καθορισμό της έδρας του πρώτου αγώνα, για οποιαδήποτε θέση, θα λαμβάνεται υπόψη η Τελική βαθμολογική κατάταξη των ομάδων της Α Φάσης.

Οι νικητές των αγώνων Play Off 1-4 προκρίνονται στους αγώνες Play Off 1-2 και οι ηττημένες ομάδες στους αγώνες Play Off 3-4.

Στον τελικό θα προκριθούν οι δύο ομάδες που θα παλέψουν στις τρεις νίκες για τον τίτλο στην Volley League των γυναικών.

TAGS VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΟΚ ΑΡΗΣ ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ