VOLLEY LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ

Volley League γυναικών: Αναβλήθηκε το Ολυμπιακός - Θέτις λόγω κρουσμάτων κορονοϊού

Στιγμιότυπο από το Θέτις - Ολυμπιακός για τη Volley League γυναικών
Στιγμιότυπο από το Θέτις - Ολυμπιακός για τη Volley League γυναικών EUROKINISSI SPORTS

Τα κρούσματα κορονοϊού στην ομάδα ανδρών του Ολυμπιακού, αλλά και τα δύο κρούσματα στην ομάδων γυναικών των ερυθρόλευκων οδήγησαν στην αναβολή του Θέτις - Ολυμπιακός στη Volley League γυναικών.

Η ΕΟΠΕ ανακοίνωσε ότι μετά από κοινό αίτημα της Θέτιδας, αλλά και του Ολυμπιακού ο μεταξύ τους αγώνας για την 8η αγωνιστική του δευτέρου ομίλου της Volley League γυναικών που ήταν προγραμματισμένος για το Σάββατο (20/2) αναβλήθηκε.

Ο λόγος είναι ο αριθμός κρουσμάτων στην ομάδα ανδρών του Ολυμπιακού που αγωνίζεται στο ίδιο κλειστό γυμναστήριο, αλλά και σε δύο μέλη στην ομάδα γυναικών των ερυθρόλευκων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Μετά από κοινό αίτημα των Σωματείων ΑΣΠ ΘΕΤΙΣ και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΦΠ, ο αγώνας της 8ης αγωνιστικής του Β’ Ομίλου της Volley League Γυναικών που ήταν προγραμματισμένος για το Σάββατο 20/2/2021 στο ΔΓ Ρέντη «Μ. Μερκούρη» αναβάλλεται.

Στην απόφαση αυτή, ελήφθη υπόψη ο μεγάλος αριθμός των θετικών κρουσμάτων Covid-19 σε μέλη της ανδρικής ομάδας του Ολυμπιακού που γυμνάζεται και αγωνίζεται στο ίδιο κλειστό γυμναστήριο, καθώς και σε δυο μέλη της γυναικείας ομάδας του Ολυμπιακού και με κύριο στόχο την αποφυγή εξάπλωσης των θετικών κρουσμάτων Covid-19 σε περισσότερους αθλητές και αθλήτριες".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS VOLLEY LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ