VOLLEY LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ

Volley League ανδρών: Τα μεταγραφικά δεδομένα για Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Φοίνικα

Volley League ανδρών: Τα μεταγραφικά δεδομένα για Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Φοίνικα
INTIME SPORTS

Σε φουλ ρυθμούς συνεχίζεται ο προγραμματισμός των ομάδων για την επόμενη σεζόν και το SPORT24 καταγράφει τα δεδομένα για Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Φοίνικα.

Ο σχεδιασμός των ομάδων της Volley League ανδρών έχει προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να έχουμε ανακοινώσεις.

Δεδομένα θα υπάρχουν πολλές ανακατατάξεις σε όλες τις ομάδες οι οποίες θα έχουν εντελώς διαφορετικό πρόσωπο την επόμενη σεζόν.

Ειδικά Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θα έχουν αλλάξει σε μεγάλο βαθμό σε σχέση με τα ρόστερ που είδαμε φέτος, ενώ θα πρέπει να έχουμε αστερίσκο σχετικά με τον αριθμό των ξένων.

Τα δεδομένα για τις τέσσερις μεγάλες ομάδες

Ο Ερνάντεζ σε αγώνα της Χάλκμπανκ κόντρα στον Παναθηναϊκό
Ο Ερνάντεζ σε αγώνα της Χάλκμπανκ κόντρα στον Παναθηναϊκό EUROKINISSI SPORTS
  • Παναθηναϊκός: Οι πράσινοι μπορεί να κατέκτησαν το πρωτάθλημα και το League Cup ωστόσο από τη φετινή βασική σύνθεση τους θα αλλάξουν πολλά. Πρωτοψάλτης και Ανδρεόπουλος θα πάνε στο εξωτερικό (Βέλγιο και Ιταλία αντίστοιχα), ο Στάλεκαρ περιμένει πρόταση από το εξωτερικό, ενώ ο Ράπτης θα συνεχίσει όπως όλα δείχνουν στον ΠΑΟΚ. Την ίδια ώρα ο Γιάκομπσεν και ο Ρανγκέλ θα μείνουν όπως όλα δείχνουν και θα είναι οι μοναδικοί από το βασικό σχήμα.
    Οι πράσινοι ήδη έχουν κάνει κινήσεις για να καλύψουν τα κενά που έχουν δημιουργηθεί. Η πρώτη αφορά τον Κουβανό διαγώνιο, Ερνάντεζ, ο οποίος θα είναι το βαρύ πυροβολικό του Τριφυλλιού. Ο Ζήσης θα επιστρέψει στους πράσινους για την τρίτη του θητεία, ενώ έχει αποκτηθεί και ο Φράγκος. Από εκεί και πέρα στον μεταγραφικό σχεδιασμό υπάρχει η απόκτηση ενός ακόμα ξένου ακραίων που θα κάνουν τη διαφορά, ενώ στο κέντρο μαζί με τον Ρανγκέλ είναι εξαιρετικά πιθανό να βρίσκεται ο Γιώργος Πετρέας. Για να γίνει αντιληπτό το τι παίκτες κοιτάει ο Παναθηναϊκός αρκεί να αναφέρουμε την περίπτωση του Νικολά Μπρούνο με τον οποίο γίνεται προσπάθεια να καλυφθεί η διαφορά για να αποκτηθεί. Πέρα από την περίπτωση του Ανδρέα Φράγκου αναμένεται να γίνουν και άλλες κινήσεις που θα δώσουν στους πράσινους και βάθος στον πάγκο που δεν είχαν φέτος.
Ο Τράβιτσα με τη φανέλα της Εθνικής Ιταλίας
Ο Τράβιτσα με τη φανέλα της Εθνικής Ιταλίας AP PHOTO/CHRIS O'MEARA
  • Ολυμπιακός: Οι ερυθρόλευκοι ήταν εκείνοι που ξεκίνησαν πιο δυναμικά από όλους την ενίσχυσή τους θέλοντας να επανέλθουν στο δρόμο των επιτυχιών. Ο Τράβιτσα αναμένεται να είναι ο νέος πασαδόρος της ομάδας με τον Στερν στη διαγώνιο. Ο Παγένκ θα μείνει αφού ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι τον θέλει στην ομάδα που δημιουργεί, ενώ το ελληνικό στοιχείο θα ενισχύσουν ο Δημήτρης Γκαράς από τον Παναθηναϊκό και ο Ραφαήλ Κουμεντάκης από τον ΠΑΟΚ. Παράλληλα, θα μείνουν δεδομένα οι Ζουπάνης, Δαλακούρας και Τζιάβρας. Από εκεί και πέρα σίγουρα θα αποκτηθεί ένας ακραίος από το εξωτερικό, ενώ αναμένεται και η απόφαση για τον αριθμό των ξένων που θα παίξει σημαντικό ρόλο στις επόμενες εξελίξεις.
Ο Κοκκινάκης πανηγυρίζει στη διάρκεια του τελικού κυπέλλου
Ο Κοκκινάκης πανηγυρίζει στη διάρκεια του τελικού κυπέλλου EUROKINISSI
  • ΠΑΟΚ: Ο σχεδιασμός της επόμενης σεζόν στο Δικέφαλο άρχισε από δύο ανανεώσεις. Αυτές του Μενέλαου Κοκκινάκη και του Μπρεντ Γουόλς. Από εκεί και πέρα υπήρξαν επαφές με τον Γιώργο Πετρέα ο οποίος όμως όπως όλα δείχνουν θα επιστρέψει στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό. Το αντίθετο δρομολόγιο θα ακολουθήσει ο Αλέξανδρος Ράπτης ο οποίος θα είναι βασικός στα πλάνα της επόμενης περιόδου και θα έχει το ρόλο του Κουμεντάκη. Ο ΠΑΟΚ θα αποκτήσει δεδομένα δύο πρωτοκλασάτους ξένους, έναν ακραίο και έναν διαγώνιο.
Οι παίκτες του Φοίνικα Σύρου πανηγυρίζουν.
Οι παίκτες του Φοίνικα Σύρου πανηγυρίζουν. EUROKINISSI SPORTS
  • Φοίνικας Σύρου: Εξελίξεις αναμένουμε και στον Φοίνικα. Οι Συριανοί όπως κάθε χρόνο έχουν να αντιμετωπίσουν το μειονέκτημα ότι οι παίκτες τους αφήνουν τελευταίους στην επιλογή τους. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι δύσκολα θα πουν το ναι για να μετακομίσουν σε ένα νησί και προτιμούν την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Όπως έχουμε αναφέρει Τζούριτς, Ιερεζουέλο και Μιχάλοβιτς αναμένεται να παραμείνουν στο νησί. Αντίθετα, αναμένεται να έχουμε αρκετές αποχωρήσεις. Ο Λινάρδος οδεύει προς τον Ολυμπιακό για να συμπληρώσει τις θέσεις στο κέντρο, ενώ ο Στερν έχει συμφωνήσει με ομάδα του εξωτερικού. Φυσικά, οι Συριανοί εξακολουθούν να πιέζουν ώστε να αποκτήσουν και άλλους Έλληνες από το πάνω ράφι αν και οι επιλογές είναι περιορισμένες.
TAGS VOLLEY LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΟΚ ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ