ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός βόλεϊ ανδρών: Πράσινη βόμβα με Ερνάντεζ

Ο Ερνάντεζ σε αγώνα της Χάλκμπανκ κόντρα στον Παναθηναϊκό
Ο Ερνάντεζ σε αγώνα της Χάλκμπανκ κόντρα στον Παναθηναϊκό EUROKINISSI SPORTS

Η ομάδα βόλεϊ ανδρών του Παναθηναϊκού προχώρησε σε σημαντική μεταγραφή αφού συμφώνησε με τον Κουβανό διαγώνιο, Φερνάντο Ερνάντεζ.

Στην τρίτη του μεταγραφή για τη νέα σεζόν προχώρησε ο Παναθηναϊκός στο βόλεϊ ανδρών. Οι πράσινοι μετά τους Ζήση και Φράγκο ήρθαν σε συμφωνία με τον Φερνάντο Ερνάντεζ.

Ο 32χρονος Κουβανός διαγώνιος (ύψους 1,96μ.) έχει πραγματοποιήσει μια γεμάτη καριέρα στα ευρωπαϊκά γήπεδα. Ξεκίνησε την καριέρα του από την La Habana της πατρίδας του όπου και παρέμεινε για πέντε χρόνια.

Στη συνέχεια μετακόμισε για δύο χρόνια στην Ιαπωνία όπου αγωνίστηκε με τους JTEKT Stings πριν έρθει στην Ευρώπη. Το 2015-16 αγωνίστηκε στην Μολφέτα και τον επόμενο χρόνο στην Πιατσέντζα. Τη σεζόν 2017-18 μετακόμισε στην Τουρκία και την Χάλκμπανκ για να ακολουθήσει μία ακόμα διετία στην Ιταλία στη Σιένα και την Πάντοβα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Το καλοκαίρι του 2020 επέστρεψε στην Τουρκία και την Χάλκαμπανκ όπου και παρέμεινε για δύο χρόνια. Το φλερτ του Παναθηναϊκού με τον Κουβανό διαγώνιο άρχισε στον αγώνα των δύο ομάδων όπου ο Ερνάντεζ αποθέωσε τον κόσμο του των πρασίνων για την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν.

Από εκείνο το διάστημα και μετά ο Ερνάντεζ μέσα από τα social media έδειξε ενδιαφέρον να μετακομίσει στη χώρα μας, ενώ το γεγονός ότι έχει τον ίδιο εκπρόσωπο με τον Λούκας Ρανγκέλ έπαιξε και αυτό το ρόλο του. Ο 32χρονος για να έρθει στη χώρας μας έριξε σημαντικά το κασέ του δείχνοντας έτσι την επιθυμία του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ