ΒΟΛΕΪ

"Βέλη" Μπεργελέ κατά ΕΟΠΕ

"Βέλη" Μπεργελέ κατά ΕΟΠΕ
μπεργελες

Ανακοίνωση κατά της ΕΟΠΕ εξέδωσε το πρώην μέλος της Ομοσπονδίας, Νίκος Μπεργελές

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

" Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε από τα άμεσα ενδιαφερόμενα σωματεία: Ε.Α. Λάρισας, Φιλαθλητικός, Λαρισαϊκός, Α.Ο. Ηρακλής Ιωαννίνων, Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών, Α.Ο. Χρυσούπολης και Ερμής Δράμας ότι η ΕΟΠΕ αποφάσισε να διεξάγει τους αγώνες πετοσφαίρισης της προημιτελικής, ημιτελικής και τελικής φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κορασίδων με έξοδα των ιδίων των Σωματείων.

Είναι μία απόφαση που δεν λήφθηκε ποτέ (όπως και πολλές άλλες) από το Διοικητικό Συμβούλιο γιατί οι προκηρύξεις αποφασίζονται και υπογράφονται από τα μέλη του. Αλλά και αν είχε τεθεί ως πρόταση σε κάποιο από αυτά είναι βέβαιο ότι οι περισσότεροι σύμβουλοι που εκπροσωπούν τα σωματεία, και των οποίων γνωρίζουμε την ευαισθησία τους στο θέμα αυτό, θα την καταψήφιζαν.

Ήδη οι υπογράφοντες την παρούσα μέλη του ΔΣ της ΕΟΠΕ που επικοινωνήσαμε μεταξύ μας, αλλά και δεκάδες διοικητικοί διαφόρων σωματείων που φοβούνται να βάλουν την υπογραφή τους έχουμε αγανακτήσει και δηλώνουμε ότι είμαστε αντίθετοι και αμέτοχοι σε μια τέτοια απόφαση η οποία προφανώς είναι αποτέλεσμα της αλαζονείας του 5μελούς προεδρείου.

Εμείς είμαστε θιασώτες της άποψης ότι τα σωματεία που ματώνουν σε χρήμα και χρόνο για την διάπλαση των παίδων της περιοχής τους, πρέπει να ενισχύονται ηθικά και οικονομικά από το κράτος δια μέσου του καθύλην αρμόδιου φορέα ΓΓΑ και ΕΟΠΕ και αβρόχοις ποσί δεν γίνεται ανάπτυξη.

Με κάθε επίγνωση,
Τα μέλη του ΔΣ

Νίκος Μπεργελές
Δημήτρης Λιοσάτος
Κώστας Κυριάκου
Μαρία Καλουδιώτη
Σοφία Πική














"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ