ΒΟΛΕΪ

Τζούριτς: "Δεν ήταν τυχαίο"

Τζούριτς: "Δεν ήταν τυχαίο"
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Τζούριτς τόνισε πως η νέα νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού αποδεικνύει πως ούτε η προηγούμενη ήταν τυχαία. Για πάθος έκανε λόγο ο Ντίμα Φιλίποβ.

Ο Τζούριτς δήλωσε αρχικά: " Τουλάχιστον αποδείξαμε πως δεν ήταν τυχαίο αυτό που καταφέραμε προ ημερών".

Στη συνέχεια είπε: " Ο Παναθηναϊκός έπαιξε καλά, αλλά δεν αφήσαμε να είναι από πάνω μας στα τρία τελευταία σετ.

Μπορούμε και πρέπει να αποδίδουμε καλύτερα, αν θέλουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Είμαστε νέα ομάδα, έχουμε όμως έναν προπονητή που ξέρει να λειτουργεί με νέα παιδιά και έχει υπομονή".

Ο Ντίμα Φιλίποβ δήλωσε: " Για ακόμη μια φορά δείξαμε το πάθος μας και δεν είναι τυχαίο ότι καταφέραμε να κερδίσουμε δύο συνεχείς φορές γυρνώντας από το 3-2. Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό για μας. Κάναμε ένα καλό φινάλε στο ματς. Θέλουμε να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα μπορούμε. Πλέον πάμε στη Γλυφάδα για τη νίκη".

Ο προπονητής των "ερυθρολεύκων", Γιάννης Καλμαζίδης, τόνισε: " Ήταν τελείως διαφορετικό αυτό το παιχνίδι σε σχέση με το προηγούμενο. Είχαμε κάποια νεκρά διαστήματα κι όταν χάσαμε το πρώτο σετ μάς πήρε από κάτω.

Με την ψυχή, τη θέληση και την ικανότητα που δείξαμε σήμερα καταφέραμε να γυρίσουμε το ματς. Όμως παίζουμε συνεχώς με τη φωτιά και κάποια στιγμή θα καούμε. Το επόμενο παιχνίδι αρχίζει και πάλι από το 0-0. Πρέπει να αντλήσουμε ενέργεια και να δούμε το επόμενο ματς σαν διαφορετικό".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ