ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τράβιτσα: "Η ψυχή και η καρδιά μας είναι στον ελληνικό λαό που θρηνεί"

Τράβιτσα: "Η ψυχή και η καρδιά μας είναι στον ελληνικό λαό που θρηνεί"
PRINT SCREEN GLOMEX/COSMOTE TV

Ο Ιταλός πασαδόρος, Ντράγκαν Τράβιτσα, αναφέρθηκε στο δυστύχημα στα Τέμπη μετά από τη νίκη του Ολυμπιακού στον πρώτο τελικό του Challenge Cup, εκφράζοντας την ευχή να προσέφερε μαζί με τους συμπαίκτες του ένα φάρμακο στους Έλληνες που θρηνούν.

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε της Μακάμπι Τελ Αβίβ με 3-0 εκτός έδρας και έκανε το πλέον αποφασιστικό βήμα για να κάνει δικό του το Challenge Cup, με τη ρεβάνς να είναι προγραμματισμένη για τις 15 Μαρτίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (του αρκούν δύο σετ για να πάρει το τρόπαιο), με τους παίκτες του να χαίρονται για τη μεγάλη επιτυχία αλλά συνάμα να έχουν το μυαλό τους στις δύσκολες στιγμές που περνούν όλοι οι Έλληνες ύστερα από το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Χαρακτηριστικά είναι τα λόγια του Nτράγκαν Τράβιτσα στην κάμερα της Cosmote TV, με τον Ιταλό διεθνή πασαδόρο να τάσσεται δίπλα στους Έλληνες που θρηνούν και να εκφράζει την ευχή να έδωσε μία μικρή χαρά στους φίλους της ομάδας του Πειραιά σε μία τόσο "μαύρη" περίοδο για τη χώρα.

"Έγινε το πρώτο μισό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου. Είναι μία ιδιαίτερη περίπτωση γιατί είναι διπλοί οι αγώνες, δεν είναι σαν τους άλλους τελικούς, αλλά σίγουρα είναι μία μεγάλη επιτυχία το ότι πήραμε αυτή τη νίκη.

Θέλω να επισημάνω πως από τότε που έγινε αυτό το τραγικό συμβάν στην Ελλάδα με τα τρένα, η ψυχή μας και η καρδιά μας είναι στον ελληνικό λαό που θρηνεί αυτή τη στιγμή τα νέα αυτά παιδιά και ελπίζουμε ότι με τη σημερινή νίκη ίσως να προσφέραμε ένα φάρμακο στις ψυχές των Ελλήνων που αυτές τις ώρες θρηνούν", τόνισε ενώ αναφερόμενος στα κλειδιά της νίκης είπε:

"Η άμυνα είναι πολύ σημαντικό στοιχείο διότι δείχνει τη θερμοκρασία της ομάδας μέσα στον αγώνα, σε βάζει μέσα στον αγώνα, διεκδικείς τη νίκη βγάζοντας άμυνες. Η αλήθεια είναι ότι πήγαμε αρκετά καλά, θα μπορούσαμε να είχαμε πάει ακόμα καλύτερα διότι χάσαμε κάποιες θέσεις που γνωρίζαμε πού θα κάνουν επίθεση οι αντίπαλοι επιθετικοί αλλά ελπίζω στο δεύτερο παιχνίδι να βελτιωθούμε και σε αυτόν τον τομέα".

Κληθείς τέλος να στείλει ένα μήνυμα στους φίλους του Ολυμπιακού ενόψει της ρεβάνς, δήλωσε: "Είμαστε απίστευτα χαρούμενοι και μας αρέσει πάρα πολύ θα αγωνιστούμε σε ένα πολύ ωραίο και πολύ μεγάλο γήπεδο, ένα γήπεδο που δεν έχω αγωνιστεί, το γνωρίζω μόνο από την τηλεόραση που το έχω δει. Είναι απίστευτο το συναίσθημα το να παίξουμε σε αυτό το γήπεδο με 12.000 κόσμο αλλά αυτό είναι για μετά, προέχει ο αγώνας, θέλουμε 10 ημέρες για να προετοιμαστούμε σωστά για να παίξουμε σωστά".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ CHALLENGE CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ