CHALLENGE CUP

Ολυμπιακός: Έτσι κατακτά το τρόπαιο, στη ρεβάνς κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ

Ολυμπιακός: Έτσι κατακτά το τρόπαιο, στη ρεβάνς κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ
EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός πήρε καθαρή νίκη με 3-0 στο Ισραήλ απέναντι στην Μακάμπι Τελ Αβίβ στον πρώτο τελικό του Challenge Cup και έκανε πολύ πιο εύκολη τη ζωή του ενόψει της ρεβάνς, στο δρόμο προς την κατάκτηση του τρίτου ευρωπαϊκού της ιστορίας του.

Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε με άκρως εντυπωσιακό τρόπο στον τελικό του Challenge Cup κάνοντας την απόλυτη ανατροπή στον ημιτελικό με την κατάκτηση τεσσάρων διαδοχικών σετ απέναντι στον Παναθηναϊκό και με την ψυχολογία στα ύψη, "δεν έβλεπε" την Μακάμπι Τελ Αβίβ το βράδυ της Κυριακής στην Shlomo Group Arena.

Οι 3.500 οπαδοί της που γέμισαν το γήπεδο δημιούργησαν μία καυτή ατμόσφαιρα, με τους παίκτες του Τζουλιάνοι να δείχνουν όμως να το απολαμβάνουν και να παρουσιάζονται εξαιρετικοί σε άμυνα (υποδοχή) και επίθεση (με μεγάλα όπλα το σερβίς και το μπλοκ τους), για να φτάσουν σε ένα επιβλητικό 3-0 στον πρώτο τελικό.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Πλέον, οι Πειραιώτες έχουν την τύχη στα χέρια τους όχι μόνο γιατί έχουν το δεύτερο παιχνίδι στην έδρα τους, υποδεχόμενοι στο ΣΕΦ τους Ισραηλινούς την επόμενη Τετάρτη (15/03) αλλά επειδή πήραν μία καθαρή νίκη, που τους φέρνει σε απόσταση μόλις... δύο σετ από το τρόπαιο.

Ουσιαστικά, θα προσθέτουν το Challenge Cup δίπλα σε αυτά του Κυπέλλου Κυπελλούχων (1996) και του Τοπ Τιμς Καπ (2005) αν πάρουν τη νίκη με οποιοδήποτε σκορ στη ρεβάνς ή ακόμα και με ήττα με 3-2 σετ.

TAGS CHALLENGE CUP ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ