ΒΟΛΕΪ

Τίτλοι τέλους στα πλέι άουτ

Τίτλοι τέλους στα πλέι άουτ

Έπειτα από σχετική απόφαση της Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΣΑΠ τα πλέι άουτ στην Α1 βόλεϊ των ανδρών διακόπτονται και δεν θα διεξαχθεί η τελευταία αγωνιστική.

Δεν θα γίνει τελικά η έκτη και τελευταία αγωνιστική των πλέι άουτ. Έπειτα απόφαση της Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΣΑΠ δεν θα διεξαχθούν οι αγώνες αφού δεν είναι δυνατή η αλλαγή της βαθμολογικής θέση της Παναχαϊκής και της Νίκης Αιγινίου.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Σύμφωνα με τα άρθρα 3.2.3 και 3.4.4. της Προκήρυξης και μετά τη βαθμολογική κατάσταση που διαμορφώθηκε στη βαθμολογία ύστερα από τους αγώνες της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος πλέι άουτ Volleyleague ΟΠΑΠ η Επιτροπή Πρωταθλήματος της Ε.Σ.Α.Π. αποφάσισε:

Τη διακοπή της σειράς των αγώνων πλέι άουτ και τη ματαίωση των αγώνων της 6ης αγωνιστικής (Μ.Α.Σ. Νίκη Αιγινίου – Παναθηναϊκός, Παναχαϊκή – Α.Σ.Άρης) καθώς δεν είναι δυνατή η αλλαγή της βαθμολογικής θέσης των δύο ομάδων που βρίσκονται στην 11η και 12η θέση και που σύμφωνα με την Προκήρυξη υποβιβάζονται. Η επικύρωση της βαθμολογίας και της τελικής κατάταξης θα γίνει από το Δ.Σ. της Ε.Σ.Α.Π. μετά το τέλος των τελικών που θα αναδείξουν και τον πρωταθλητής Volleyleague ΟΠΑΠ 2013-14.

Να σημειωθεί πως εάν υπήρχε ισοβαθμία μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Παναχαϊκής σύμφωνα με την προκήρυξη μετρούν τα συνολικά σκορ των τεσσάρων μεταξύ τους αγώνων σε κανονική περίοδο και πλέι άουτ. Οι δύο ομάδες ύστερα από 4 αγώνες έχουν από 2 νίκες, 8-8 σετ και 381-371 πόντοι για τον Παναθηναϊκό".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ