ΒΟΛΕΪ

Τίτλοι τέλους για την παλιά φρουρά της Πολωνίας

Τίτλοι τέλους για την παλιά φρουρά της Πολωνίας

Οι τρεις παλιοσειρές της Πολωνίας, οι Βλάζλι, Ζαγκούμνι και Βινιάρσκι, ανακοίνωσαν την αποχώρησή τους από την εθνική ομάδα βόλεϊ της χώρας τους.

Η κατάκτηση της Παγκόσμιας κορυφής από την εθνική ομάδα της Πολωνίας ήταν το επιστέγασμα των προσπαθειών μιας παρέας η οποία ξεκίνησε την πορεία της εδώ και αρκετά χρόνια.

Οι τρεις παλιοσειρές αυτής της ομάδας είχαν καταλυτικό ρόλο στη μεγαλύτερη επιτυχία του πολωνικού βόλεϊ.

Ο Βλάζλι, ο Βινιάρσκι και ο Ζαγκούμνι προσέφεραν τα μέγιστα υπό τις οδηγίες του Αντιγκά και με την εμπειρία τους οδήγησαν την χώρα τους στην κορυφή. Αυτό θα είναι και το τελευταίο παράσημο στην καριέρα τους με την εθνική Πολωνίας.

Οι τρεις τους ανακοίνωσαν ότι σταματούν από την αντιπροσωπευτική ομάδα της χώρας τους. Για τον Ζαγκούμνι φαίνεται πως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου αφού πλέον είναι 36 ετών, ενώ Βλάζλι και Βινιάρκσι θα μπορούσαν να αγωνιστούν και άλλο, αλλά προτιμούν να γεμίσουν τις μπαταρίες τους.

Ο Βλάζλι είχε σταματήσει και πριν από τέσσερα χρόνια έχοντας κόντρα με την Ομοσπονδία της χώρας του. Γύρισε για να αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Αντιγκά και αποφάσισε να σταματήσει και πάλι.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Γάλλος προπονητής θα πρέπει να βρει τους αντικαταστάτες τριών σπουδαίων παικτών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ