ΒΟΛΕΪ

Τέλος ο Καζάζης, πήρε Λεώνη ο ΠΑΟΚ

Τέλος ο Καζάζης, πήρε Λεώνη ο ΠΑΟΚ

Παρελθόν από τον πάγκο του ΠΑΟΚ αποτελεί ο Στέλιο Καζάζης με τις δύο πλευρές να ολοκληρώνουν τη συνεργασία τους το απόγευμα της Δευτέρας. Όπως σας αποκάλυψε το Sport24.gr, αντικαταστάτης του είναι ο Αλέκος Λεώνης.

Τη λύση της συνεργασίας του με τον Στέλιο Καζάζη ανακοίνωσε το ΤΑΑ ΠΑΟΚ. Ο έμπειρος τεχνικός υπέβαλε την παραίτησή του επικαλούμενος σοβαρούς προσωπικούς λόγους.

Τέλος ο Καζάζης, πήρε Λεώνη ο ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Η σχέση των δύο πλευρών ξεκίνησε πριν από μερικούς μήνες. Ο Στέλος Καζάζης οδήγησε τον ΠΑΟΚ για πρώτη φορά στην τρίτη θέση και έτσι ήρθε η ανανέωση της συνεργασίας του.

Αυτή όμως δεν έμελλε να ολοκληρωθεί. Μετά το ματς με τον Ολυμπιακό ο έμπειρος τεχνικός ζύγισε τα πράγματα και πήρε την απόφαση να υποβάλει την παραίτησή του το απόγευμα της Δευτέρας.

Ο Καζάζης είναι αναγκασμένος να επιστρέψει στην Αθήνα για σοβαρούς οικογενειακούς λόγους και παρά την προσπάθεια που έγινε από τη διοίκηση του ΠΑΟΚ δεν κατέστη δυνατό να βρεθεί λύση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ: "Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει ότι ο προπονητής της ομάδας μας Στέλιος Καζάζης υπέβαλλε πριν από λίγο στη διοίκηση του τμήματος την παραίτηση του. Σοβαροί οικογενειακοί λόγοι τον αναγκάζουν να επιστρέψει στην Αθήνα. Παρά και τη μεγάλη προσπάθεια που έγινε από τον πρόεδρο του ΤΑΠ Γιώργο Ανδρέου να τον μεταπείσει, για να συνεχίσουν μαζί το πλάνο που είχαν χαράξει από την αρχή της χρονιάς , αυτό δεν κατέστη δυνατό".

Οι υποψήφιοι αντικαταστάτες

Την ίδια ώρα ήδη έχουν ξεκινήσει τα σενάρια για την αντικατάσταση του Στέλιου Καζάζη στον ΠΑΟΚ.

Οι εξελίξεις τρέχουν και το ίδιο οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας. Ήδη, έχουν κυκλοφορήσει αρκετά σενάρια. Ένα από αυτά θέλει τον Αλέκο Λεώνη να είναι εκείνος ο οποίος θα αναλάβει τις τύχες της ομάδας.

Και όπως σας είχε ενημερώσει το Sport24.gr έτσι και έγινε. Λίγο πριν τις 12:00 το βράδυ, ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τον Αλέκο Λεώνη: "Tο ΤΑΠ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συμφωνία με τον προπονητή Αλέκο Λεώνη. Ο νέος τεχνικός του ΠΑΟΚ θα βρίσκεται αύριο το πρωί στο PAOK Sports Arena , όπου η διοίκηση του ΠΑΟΚ θα τον παρουσιάσει στους παίκτες. Διοίκηση και προπονητής τα βρήκαν σε όλα και αύριο μετά και την παρουσίαση θα υπάρξουν δηλώσεις για την υλοποίηση του κοινού πλάνου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ