Τέλος ο Μπρόκινγκ από τον Ηρακλή

Απέλυσε τον Ολλανδό προπονητή Χάρι Μπρόκινγκ η διοίκηση του ΤΑΠ Ηρακλής, αντικαταστάτης ο Μπρουκς
Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας βόλεϊ του Ηρακλή αποτελεί ο Ολλανδός προπονητής Χάρι Μπρόκινγκ. Την θέση του θα πάρει ο μέχρι πρότινος βοηθός στον πάγκο του «γηραιού», Φρέντι Μπρουκς, ο οποίος θα κάνει ντεμπούτο στο παιχνίδι με τον Πανελλήνιο για την 13η αγωνιστική.
Η ανακοίνωση του ΤΑΠ Ηρακλής αναφέρει τα εξής:
“Το ΤΑΠ Ηρακλής ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας κ.Χάρι Μπρόκινγκ. Οι λόγοι της απόφασης αυτής είναι ότι η διοίκηση του συλλόγου εκτιμά ότι ο κ.Χάρι Μπρόκινγκ δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες που έθεσε από την αρχή της σεζόν ο σύλλογος. Χρέη προπονητή αναλαμβάνει ο κ.Φρέντι Μπρουκς”.
Ο Ηρακλής βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, οπού ισοβαθμεί με την ΕΑ Πατρών, με είκoσι έξι (26) βαθμούς σε δώδεκα (12) παιχνίδια.