ΒΟΛΕΪ

Τελικός για την τρίτη θέση

Τελικός για την τρίτη θέση
INTIME SPORTS

Τα Βριλήσσια και ο Παναθηναϊκός θα τεθούν αντιμέτωποι το απόγευμα της Δευτέρα (14/4, 19.30) για την Α1 βόλεϊ γυναικών με τον νικητή να παίρνει την τρίτη θέση που οδηγεί στο Challenge Cup.

Για τρίτη φορά μέσα σε λίγες ημέρες τα Βριλήσσια και ο Παναθηναϊκός θα τεθούν αντιμέτωποι στο πλαίσιο της μάχης τους για την τρίτη θέση. Μια θέση η οποία δίνει το τελευταίο εισιτήριο για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η σειρά είναι στο 1-1 με τις δύο ομάδες να έχουν "σπάσει" αμφότερες την έδρα του αντιπάλου.

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε στα Βριλήσσια, ενώ η ομάδα των Βορείων προαστίων επιβλήθηκε στην Κυψέλη. Έτσι το τρίτο παιχνίδι των δύο ομάδων θα είναι εκείνο που θα κρίνει την κατάκτηση της τρίτης θέσης.

Οι δύο προπονητές θέλουν να πάρουν το παιχνίδι για διαφορετικούς λόγους και θα έχουν όλα τα όπλα τους στη διάθεσή τους. Για τα Βριλήσσια των υψηλών στόχων η τρίτη θέση και η έξοδος στην Ευρώπη είναι το μόνο που έχει απομείνει.

Στην αντίπερα όχθη ο Παναθηναϊκός έχει πετύχει τους αγωνιστικούς του στόχους και ψάχνει το κάτι παραπάνω. Χαρακτηριστικά είναι τα όσα δήλωσε ο Γιώργος Ρούσης στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη: "Η σειρά έφτασε σε τρίτο ματς και θα πάμε να κάνουμε μια προσπάθεια ελεύθερα και χωρίς άγχος. Δεν είναι αυτοσκοπός η 3η θέση, αλλά όπως είχαμε πει από την αρχή της χρονιάς θέλουμε σε κάθε ματς να παίζουμε για τη νίκη".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ