ΒΟΛΕΪ

Στη Σμύρνη η ΕΑ Πατρών

Στη Σμύρνη η ΕΑ Πατρών
εα πατρων

Για τη Σμύρνη αναχώρησε η ΕΑΠ, που το Σαββατοκύριακο θα αγωνιστεί στο final-4 του Τσάλεντζ Καπ ανδρών

Η αχαϊκή ομάδα θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό του Σαββάτου (16:00) την οικοδέσποινα Αρκάς, ενώ το άλλο ζευγάρι συνθέτουν η ρουμανική Τόμις Κονστάντζα και η πολωνική Γιαστρζέμπσκι.
Την αποστολή ακολούθησε και το μεγάλο αστέρι της ομάδας, ο Βούλγαρος διαγώνιος Μπόγιαν Γιορντάνοφ, ο οποίος όμως είναι τραυματίας και δεν θα αγωνιστεί. Στη διάθεση του Γιώργου Χριστόπουλου βρίσκονται οι Μάριος Γκιούρδας, Κώστας Γκιρτζίκης, Μιχάλης Κόβατς, Γιώργος Παπάζογλου, Μαρσέλο Σάκι, Μάρεκ Νοβότνι, Αντρέι Ζέκοφ, Χρήστος Δημητρακόπουλος, Μάκης Λαμπρόπουλος, Χρήστος Ιωακειμίδης, Γιώργος Κιτσαντάς και Νίκος Καραγκιόζης.

Σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, ο Τσέχος ακραίος, Μάρεκ Νοβότνι, τόνισε: " Πρώτα απ' όλα δεν έχουμε άγχος. Ξέρουμε ότι ο ημιτελικός με την Αρκάς θα είναι πολύ δύσκολος. Ο αντίπαλός μας παίζει στην έδρα του, θα έχει τη συμπαράσταση των φιλάθλων του και είναι το φαβορί για τη μεταξύ μας αναμέτρηση. Γνωρίζω δύο παίκτες από την Αρκάς, τον Γκρούτσκα, ο οποίος είναι αρχηγός της εθνικής Πολωνίας, και τον Καναδό Ντουερντέν, οι οποίοι είναι καλοί παίκτες και τους έχω αντιμετωπίσει σε φιλικά παιχνίδια, αλλά σε κάθε περίπτωση θα μπούμε στο γήπεδο για να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και ό,τι καλύτερο".


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ