ΒΟΛΕΪ

Στη Φλουμινένσε η Χαντάβα

Στη Φλουμινένσε η Χαντάβα

Η 26χρονη Ελληνίδα ακραία, Εύα Χαντάβα, παρουσιάστηκε από τη Φλουμινένσε, την οποία γνωρίζει - όπως υποστήριξε - κι από το ποδόσφαιρο. Ως "πολεμίστρια" την χαρακτήρισε ο τεχνικός της "τρικολόρ", Ιλμέρ Ντίας.

Το 2017 θα τη βρει στη Βραζιλία. Ήδη έκανε προπονήσεις στο Λαρανζέιρας, ωστόσο την Πέμπτη παρουσιάστηκε κι επίσημα. Η 26χρονη Ελληνίδα ακραία, Εύα Χαντάβα, είναι κι επίσημα "τρικολόρ" και το ντεμπούτο της με τη Φλουμινένσε είναι προγραμματισμένο για τις 9 Ιανουαρίου.

"Είναι τιμή μου να βρίσκομαι εδώ. Η ομάδα και το τεχνικό επιτελείο με υποδέχθηκαν εξαιρετικά. Ήξερα από πριν τη Φλουμινένσε, γνωρίζω την ιστορία της ομάδας, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά και στο βόλεϊ, καθώς και σε άλλα αθλήματα. Αισθάνομαι πολύ καλά, έχω κάνει ήδη φίλους και η πόλη (σ.σ Ρίο ντε Ζανέιρο) είναι πανέμορφη", υποστήριξε η Ελληνίδα ακραία με τον τεχνικό της "Φλου", Ιλμέρ Ντίας, να τη χαρακτηρίζει ως "πολεμίστρια".

"Μπορεί να είναι σε μικρή ηλικία, αλλά η Εύα έχει εμπειρία. Είμαστε μια ομάδα και πρέπει να έχουμε ομαδικό πνεύμα. Είμαι βέβαιος ότι θα μας βοηθήσει στην πορεία μας. Έχει καλή πάσα και θα δώσει ώθηση στην ομάδα. Συνεχίζουμε τις προπονήσεις με ακόμη μία πολεμίστρια".

Λίγο μετά την παρουσίασή της, η Εύα Χαντάβα δημοσίευσε μια φωτογραφία της στο Instagram αναφερόμενη στη μεταγραφή της στη Φλουμινένσε: "Εδώ είμαστε, Βραζιλία. Νέα πρόκληση, νέα εμπειρία, νέα ομάδα, νέες συμπαίκτριες, νέοι στόχοι. Στο τέλος πάντα αξίζει να περιμένεις. Ήδη είμαι εντυπωσιασμένη".

Στη Φλουμινένσε η Χαντάβα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ