ΒΟΛΕΪ

Σούπερ ερυθρόλευκη βόμβα με Μίλκοβιτς!

Σούπερ ερυθρόλευκη βόμβα με Μίλκοβιτς!
Μίλκοβιτς

Τον κορυφαίο διαγώνιο στον κόσμο, Ιβάν Μίλκοβιτς, προσπαθούν να ντύσουν στα ερυθρόλευκα οι Πειραιώτες!

Ο κορυφαίος διαγώνιος στον κόσμο προτάθηκε στους ερυθρολεύκους και ενώ αρχικά το ποσό των 600.000 ευρώ ήταν δύσκολο να καλυφθεί από τους Πειραιώτες, πλέον υπάρχουν συζητήσεις με βάση τα 400.000 ευρώ.
Μάλιστα η διοίκηση του Ολυμπιακού δεν απέρριψε την πρόταση και προσπαθεί διακαώς να αποσπάσει την υπογραφή του Σέρβου με τις διαπραγματεύσεις να βρίσκονται στα 450.000 ευρώ.

Ο σούπερ σταρ του παγκοσμίου βόλεϊ έμεινε ελεύθερος λόγω της διάλυσης της Ρόμα στην οποία αγωνιζόταν και αν ντυθεί στα ερυθρόλευκα θα είναι δίχως υπερβολή η μεγαλύτερη μεταγραφική επιτυχία ελληνικής ομάδας.

Ο Ιβάν Μίλκοβιτς γεννήθηκε στις 13 Σεπτεμβρίου του 1979, έχει ύψος 2.06 μ., και από το 2001 μέχρι το 2006 αγωνιζόταν στην Ματσεράτα όπου το 2002 είχε κατακτήσει το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, νικώντας τον Ολυμπιακό στον τελικό. Το βιογραφικό του Σέρβου είναι πλούσιο καθώς είχε αναδειχθεί χρυσός Ολυμπιονίκης στο Σίδνεϊ.

Αν τελικά ολοκληρωθεί η μεταγραφή του κορυφαίου διαγώνιου στους ερυθρολεύκους, τότε όλα αλλάζουν στον Πειραιά καθώς με τον Άντερς Κρίστιανσον στον πάγκο, τον μεγάλο όπλο που ονομάζεται Μίλκοβιτς στην "φαρέτρα" και τις άλλες προσθήκες που θα ακολουθήσουν, ο Ολυμπιακός ισχυροποιείται πολύ και οι επιστροφές στις μεγάλες επιτυχίες θα είναι θέμα χρόνου. Τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει η υπόθεση...

"Κλεισμένος" ο Τεχέδα

Πέρα από την μεγάλη μεταγραφή του Μίλκοβιτς που προσπαθούν να ολοκληρώσουν με επιτυχία στον Πειραιά, υπάρχουν και άλλα ανοιχτά μέτωπα όπως αυτό του Τεχέδα.

Ο 28χρονος διαγώνιος που αποτελεί τον πρώτο στόχο των ερυθρολεύκων είναι μια ανάσα από τα μετακομίσει στο "λιμάνι" αφού από την πρώτη στιγμή είχε δει με καλό μάτι την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Ο τεχνικός των Πειραιωτών, Άντερς Κρίστιανσον βλέπει στο πρόσωπο του Τεχέδα τον ιδανικό αντικαταστάτη του Μπάγιαν Γιορντάνοφ, ενώ σημαντικό ρόλο στην θετική απάντηση του άσου από την Βενεζουέλα έχει παίξει και ο συμπατριώτης του, Ιβάν Μάρκες.

Όπως προκύπτει το μόνο που απόμένει για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία είναι οι τυπικές λεπτομέρειες.

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα και τις κινήσεις των ερυθρολεύκων οι οπαδοί του Ολυμπιακού θα πρέπει να είναι πλήρως ικανοποιημένοι και σίγουροι πως η ομάδα τους θα επιστρέψει δυνατά στον πρωταθλητισμό.


















ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ