VOLLEY LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ

Ψάρρας: "Η ομάδα μου θίχτηκε γιατί ο Ολυμπιακός φάνηκε σαν να μας διάλεξε για αντιπάλους στα ημιτελικά"

Ψάρρας: "Η ομάδα μου θίχτηκε γιατί ο Ολυμπιακός φάνηκε σαν να μας διάλεξε για αντιπάλους στα ημιτελικά"
PRINT SCREEN

Ο Σάκης Ψάρρας τόνισε ότι η ομάδα του θίχτηκε από την επιλογή του Ολυμπιακού να παίξει με τη δεύτερη ομάδα στο τελευταίο ματς της Volley League, σημειώνοντας ότι οι ερυθρόλευκοι διάλεξαν τον Μίλωνα για αντίπαλο τους στα ημιτελικά, σε δηλώσεις του μετά από τη λήξη του αγώνα.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-0 σετ του Μίλωνα στο "Μελίνα Μερκούρη" για τον πέμπτο ημιτελικό ανάμεσα στις δύο ομάδες και προκρίθηκε στους τελικούς της Volley League Ανδρών.

Ο προπονητής των φιλοξενούμενων, Σάκης Ψάρρας, μίλησε αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα και αποθέωσε την προσπάθεια των παικτών του καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν, ενώ τόνισε ότι "η ομάδα μου θίχτηκε, γιατί με την επιλογή της τεχνικής ηγεσίας του Ολυμπιακού στο τελευταίο παιχνίδι να παίξει με τη δεύτερη ομάδα, φάνηκε σαν να μας διάλεγε για αντιπάλους".

Ο έμπειρος τεχνικός παραδέχτηκε την ανωτερότητα των ερυθρόλευκων στο σημερινό ματς και τους ευχήθηκε καλή συνέχεια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σάκης Ψάρρας:

"Αυτό που κάναμε φέτος πραγματικά δεν το περίμενε κανένας, ήταν μια χρονιά η οποία κύλησε ονειρικά. Φτάσαμε στο 2-2 με τον Ολυμπιακό στο τελευταίο παιχνίδι, για να δούμε ποιος θα προκριθεί.

Σήμερα ήταν πολύ καλύτερος ο Ολυμπιακός. Ίσως έκανε το καλύτερό του παιχνίδι. Φάνηκε ότι οι προσωπικότητες των παικτών βγήκαν στο γήπεδο και δεν μας άφησαν κανένα περιθώριο να αντιδράσουμε.

Όμως δεν μπορώ να σταθώ μόνο στο σημερινό παιχνίδι. Αυτό που κάναμε σε όλη τη σεζόν ήταν εκπληκτικό. Σήμερα παίξαμε πάρα πολύ καλά και δυσκολέψαμε τον Ολυμπιακό.

Και αν θέλετε, η ομάδα μου έχει θιχτεί και λίγο, γιατί με την επιλογή της τεχνικής ηγεσίας του Ολυμπιακού στο τελευταίο παιχνίδι να παίξει με τη δεύτερη ομάδα, φάνηκε σαν να μας διάλεγε. Αυτό έθιξε τον εγωισμό των παικτών και για αυτό είχαμε μια υπερβολική αντίδραση σε κάποια σημεία, γιατί ήταν κάτι που δεν θέλαμε να συμβεί.

Με την απόδοσή μας δείξαμε στο γήπεδο ότι ήμασταν πολύ δύσκολος αντίπαλος για τον Ολυμπιακό, άσχετα αν στο τέλος κατάφερε να προκριθεί με 3-2. Ήταν καλύτερος και του εύχομαι καλή επιτυχία στη συνέχεια".

TAGS VOLLEY LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ