ΒΟΛΕΪ

Πρόστιμα και επίπληξη

Πρόστιμα και επίπληξη
INTIME SPORTS

Με πρόστιμο τιμωρήθηκαν από τo Moνομελές Δικαιοδοτικό Όργανο της ΕΣΑΠ ο Παμβοχαϊκός και η Παναχαϊκή, ενώ έγγραφη επίπληξη ήταν η ποινή στον Θανάση Πρωτοψάλτη και την Κηφισιά.

Αναλυτικά οι σχετικές ανακοινώσεις:

Αυτή για τον Παμβοχαϊκό και την Παναχαϊκή: "To Moνομελές Δικαιοδοτικό Όργανο της ΕΣΑΠ (ΜΠΔΟ/ΕΣΑΠ) δικάζοντας βάση σχετικών εγγράφων (φύλλο αγώνος, εκθέση κομισάριου) και των από 04 Απριλίου 2014 εγγράφων απολογητικών υπομνημάτων

των εγκαλουμένων σωματείων ΤΑΑ Παμβοχαϊκός και ΤΑΑ Παναχαϊκή (Α.Ο.Κηφισιάς) σχετικά με τα όσα έγιναν στον μεταξύ τους αγώνα το Σάββατο 29 Μαρτίου για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος Volleyleague ΟΠΑΠ επιβάλει στο ΤΑΑ Παμαβοχαϊκός 200 Ευρώ πρόστιμο και στο ΤΑΑ Παναχαϊκή πρόστιμο 1.000 Ευρώ".

Αυτή για τον Πρωτοψάλτη και την Κηφισιά: "To Moνομελές Δικαιοδοτικό Όργανο της ΕΣΑΠ (ΜΠΔΟ/ΕΣΑΠ) δικάζοντας βάση σχετικού εγγράφου (έγγραφη καταγγελία της Κ.Ε.Δ.) και του από 04 Απριλίου 2014 εγγράφου απολογητικού υπομνήματος

του εγκαλουμένου σωματείου (Α.Ο.Κηφισιάς) και του πετοσφαιριστή (Αθανάσιος Πρωτοψάλτης) του (άρθρο 37 ειδικού πειθαρχικού κανονισμού ΕΣΑΠ σε συνδυασμό με άρθρο 5 πειθαρχικού δικαίου ΕΟΠΕ) επιβάλει αυστηρή έγγραφη επίπληξη με δήλωση ανάκλησης των δηλώσεων του αθλητή και δημοσίευση στον τύπο (ιστοσελίδα ΕΣΑΠ) εντός τριών ημερών από εκδόσεως της παρούσας στον πετοσφαιριστή του πρώτου εγκαλούμενου σωματείου κ. Αθανάσιο Πρωτοψάλτη (άρθρο 49 παρ. 3Δα ειδικού πειθαρχικού κανονισμού ΕΣΑΠ) και έγγραφη επίπληξη στο ΤΑΑ ΑΟ Κηφισιάς για την συμπεριφορά του δεύτερου εγκαλούμενου – πετοσφαιριστή του στον παραπάνω αγώνα (άρθρο 49 παρ. 3Αα ειδικού πειθαρχικού κανονισμού ΕΣΑΠ)".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ