ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Παραμένει στον πάγκο για δεύτερη σεζόν ο Γιόσκο Μιλενκόσκι

ΠΑΟΚ: Παραμένει στον πάγκο για δεύτερη σεζόν ο Γιόσκο Μιλενκόσκι
INTIME SPORTS

Ο Γιόσκο Μιλενκόσκι συμφώνησε με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ και θα βρεθεί στον πάγκο της ομάδας και τη νέα χρονιά.

Η παραμονή του Γιόσκο Μιλενκόσκι στον πάγκο της ομάδας του ΠΑΟΚ και για τη σεζόν 2023-24 ήταν δεδομένη, πλέον έγινε και επίσημη με την ανακοίνωση από πλευράς ερασιτέχνη της συμφωνίας και της κοινής πορείας των δύο πλευρών και την επόμενη χρονιά.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Βόλεϊ ανδρών, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον προπονητή, Γιόσκο Μιλενκόσκι, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Ο Γιόσκο Μιλενκόσκι παραμένει στον πάγκο του Κυπελλούχου Ελλάδος για δεύτερη σερί σεζόν, προερχόμενος από μία αγωνιστική σεζόν με τίτλο, όμορφο βόλεϊ, και σπουδαίες εμφανίσεις.

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Γιόσκο Μιλενκόσκι, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

"Ξέραμε και οι δύο πλευρές, στα τέλη της περασμένης σεζόν, ότι θα ανανεωθεί η συνεργασίας μας, οπότε η υπογραφή του νέου συμβολαίου ήταν κάτι τυπικό. Είμαι χαρούμενος που μένω στον ΠΑΟΚ για ακόμα μία σεζόν. Στην παρούσα φάση προσπαθούμε να φτιάξουμε μία καλή ομάδα για τη νέα σεζόν. Συμμετείχα μαζί με την Διοίκηση στον σχεδιασμό της νέας ομάδας, δηλαδή τι είδους παίκτες χρειαζόμαστε σε όλες τις θέσεις.

Έχουμε υπογράψει με κάποιους καλούς παίκτες, χτίζοντας μία καινούργια ομάδα από την αρχή. Θέλουμε να προσπαθήσουμε τη νέα σεζόν να κατακτήσουμε τρόπαια, έχοντας μία πετυχημένη χρονιά. Είμαι ικανοποιημένος με το χτίσιμο της νέας ομάδας, και αυτό είναι μία νέα δοκιμασία για όλους μας".

TAGS ΠΑΟΚ VOLLEY LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ