ΒΟΛΕΪ

ΠΑΟΚ – Μλάντοστ Καστέλα 3-0

Με χαρακτηριστική άνεση επικράτησε ο ΠΑΟΚ της Μλάντοστ Καστέλα στην ευρωπαϊκή του πρεμιέρα για τη φετινή σεζόν. Με δύο σετ στην Κροατία παίρνει το εισιτήριο για τους "16" του CEV Cup.

Δυναμικό ξεκίνημα έκανε ο ΠΑΟΚ στο CEV Cup, καθώς στην πρεμιέρα του στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση, επικράτησε εύκολα με 3-0 της Μλάντοστ Καστέλα για τη φάση των “32”.

Ο “Δικέφαλος” ήταν εντυπωσιακός και στα τρία σετ και δεν επέτρεψε στους Κροάτες να ξεπεράσουν τους 20 πόντους σε κανένα από αυτά.

Ο επαναληπτικός στην “Gradska Sportska Dvorana Sokolana” θα διεξαχθεί την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου στις 20:00 ώρα Ελλάδος, με την ομάδα του Στέλιου Καζάζη να θέλει τουλάχιστον δύο σετ, ώστε να βρεθεί στους “16” της διοργάνωσης. Σε περίπτωση πρόκρισης, ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Άμστετεν (Αυστρία) – Ραντνίτσκι (Σερβία).

Τα σετ: 25-17, 25-14, 25-20

ΠΑΟΚ (Στ. Καζάζης): Παντακίδης 7, Ποτότσνικ 8, Στίγγας, Μίλκοβ 8, Ντάμποβιτς 4, Τζελάτι 18, Μπαμπαλιούτας (λ – 20%) / Χαραλαμπίδης 5

ΜΛΑΝΤΟΣΤ ΚΑΣΤΕΛΑ (Ράντσιτς): Τσόλιτς 5, Κορζίνι 6, Γκλάουρντιτς 2, Στσερμπάκοβ, Άντριτς 6, Στάνιτς 7, Σάρτσεβιτς (λ- 74%) / Γκιλιάνοβιτς 1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ