ΚΥΠΕΛΛΟ ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ

Παναθηναϊκός: "Ζητήσαμε περισσότερες προσκλήσεις για το Final 4 του Κυπέλλου, αλλά το αρνήθηκαν ΕΟΠΕ και αστυνομία"

Παναθηναϊκός: "Ζητήσαμε περισσότερες προσκλήσεις για το Final 4 του Κυπέλλου, αλλά το αρνήθηκαν ΕΟΠΕ και αστυνομία"

Ανακοίνωση για τα μέτρα ασφαλείας του Final 4 του Κυπέλλου βόλεϊ ανδρών εξέδωσε ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός με την οποία ζητά από την ΕΟΠΕ και την Αστυνομία να δώσουν περισσότερες προσκλήσεις στις ομάδες.

Πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του Final 4 του Κυπέλλου βόλεϊ ανδρών το οποίο θα διεξαχθεί στην Καλαμάτα (31/03-01/04).

Σε αυτήν η αστυνομία αποφάσισε να πάρουν 30 προσκλήσεις οι ομάδες κάτι που προκάλεσε την αντίδραση του Παναθηναϊκού. Οι πράσινοι εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία ζητά να δωθούν περισσότερες προσκλήσεις

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. εκφράζει την δυσαρέσκειά του για τη διεξαγωγή του Final 4 Κυπέλλου Ελλάδας βόλεϊ ανδρών στην Καλαμάτα, όπως αποφασίστηκε στη σημερινή σύσκεψη για τα μέτρα.

Η Ελληνική Αστυνομία μαζί με την Ε.Ο.Π.Ε. αποφάσισαν να χορηγήσουν από 30 προκλήσεις στους συμμετέχοντες Συλλόγους, αυστηρά για τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τους συγγενείς και τους χορηγούς της κάθε ομάδας, κάτι το οποίο μας βρίσκει εντελώς αντίθετους.

Ο Παναθηναϊκός, όπως και όλες οι ομάδες με φιλάθλους έχει δικαίωμα να αγωνίζεται και να διεκδικεί τίτλους με τον κόσμο του στο πλευρό του.

Το Κύπελλο Ελλάδας αποτελεί έναν από τους πλέον σημαντικούς θεσμούς και είναι γιορτή του αγωνίσματος και τόσο η Αστυνομία όσο και η Ομοσπονδία βόλεϊ οφείλουν να μπορούν να διασφαλίσουν την ομαλή διεξαγωγή της διοργάνωσης με φιλάθλους.

Σε αντίθετη περίπτωση θα πρέπει να αναλογιστούν ένα διαφορετικό σύστημα διεξαγωγής του Κυπέλλου, όπως οι τελικοί με διπλούς αγώνες.

Στη σύσκεψη για τα μέτρα ο Παναθηναϊκός ζήτησε επίσημα περισσότερες προσκλήσεις ώστε να παρευρεθεί περισσότερος κόσμος, ωστόσο το αίτημα δεν έγινε δεκτό".

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ