ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός βόλεϊ γυναικών: Ανακοινώθηκε η Παπαφωτίου

Η Αθηνά Παπαφωτίου του Παναθηναϊκού σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό για την Α1 βόλεϊ γυναικών στο "Μελίνα Μερκούρη" | Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010
Η Αθηνά Παπαφωτίου του Παναθηναϊκού σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό για την Α1 βόλεϊ γυναικών στο "Μελίνα Μερκούρη" | Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010 EUROKINISSI SPORTS

Η Αθηνά Παπαφωτίου ανακοινώθηκε από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος συνέχισε τις δυνατές προσθήκες στο τμήμα βόλεϊ γυναικών.

Η Αθηνά Παπαφωτίου είναι και τυπικά πασαδόρος του Παναθηναϊκού, φορώντας ξανά τα πράσινα έπειτα από μία δεκαετία. Η 31χρονη διεθνής είχε συμφωνήσει για τον επαναπατρισμό της έπειτα από 7 χρόνια και το πρωί της Τρίτης ανακοινώθηκε επίσημα η απόκτησή τους.

"Είμαι ενθουσιασμένη και πολύ χαρούμενη που επιστρέφω στον Παναθηναϊκό και την πόλη μου την Αθήνα μετά από επτά χρόνια. Αν και δεν υπήρχε ακριβώς η σκέψη να επιστρέψω στην Ελλάδα φέτος, εντούτοις ο Παναθηναϊκός μου παρουσίασε ένα ελκυστικό πρότζεκτ το οποίο φυσικά και με ενδιέφερε να είμαι μέρος του", δήλωσε αρχικά στην ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη.

"Ο σύλλογος έχει φτιάξει ένα πολύ δυνατό σύνολο και ξέρουμε ότι οι στόχοι είναι υψηλοί με σκοπό να επιστρέψει το τμήμα στην κορυφή. Πιστεύω ότι με προπόνηση και με σκληρή δουλειά θα φτιάξουμε μια ομάδα που θα τη χαίρονται όλοι οι φίλαθλοι του βόλεϊ. Φέτος φαίνεται να γίνεται μια προσπάθεια για επένδυση από όλες τις μεγάλες ομάδες της Ελλάδας στο γυναικείο βόλεϊ και αναμένεται η χρονιά με μεγάλο ενδιαφέρον. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τις ομάδες που έδειξαν ενδιαφέρον για μένα σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο και κλείνω με την ευχή να γίνουν όλοι οι αγώνες πάλι με κόσμο στα γήπεδα και να νιώσουμε και πάλι τον χτύπο της κερκίδας".

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

"Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την πασαδόρο Αθηνά Παπαφωτίου για την αγωνιστική σεζόν 2021-2022, για το γυναικείο τμήμα βόλεϊ.

Πρόκειται για μια πολύ σημαντική προσθήκη για το «τριφύλλι» καθώς η 32χρονη (1.81μ.) είναι εκ των κορυφαίων ελληνίδων πασαδόρων που κάνει αναμφισβήτητα τη διαφορά και προσδίδει τεράστια ποιότητα.

Η Παπαφωτίου επιστρέφει στο «τριφύλλι» έπειτα από 10 χρόνια απουσίας και φιλοδοξεί να βοηθήσει τα μέγιστα ώστε να κατακτήσει η ομάδα τους στόχους της".

Photo Credits: Eurokinissi Sports

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ