ΒΟΛΕΪ

Παναθηναϊκός - Τερουέλ 3-1: Δύο σετ μακριά από τα ημιτελικά οι πράσινοι

Παναθηναϊκός - Τερουέλ 3-1: Δύο σετ μακριά από τα ημιτελικά οι πράσινοι
INTIME SPORTS

Η Τερουέλ πήρε το πρώτο σετ, ωστόσο στη συνέχεια ο Παναθηναϊκός ανέβασε την απόδοσή του, επικράτησε 3-1 των Ισπανών και βρίσκετε δύο σετ μακριά από τα ημιτελικά του Challenge Cup.

Μπορεί να έχασε το πρώτο σετ κυρίως από δικά του λάθη, όμως ο Παναθηναϊκός έβαλε βάσεις πρόκρισης απέναντι στην Τερουέλ. Οι πράσινοι επικράτησαν 3-1 των Ισπανών και βρίσκονται δύο σετ μακριά από τα ημιτελικά του Challenge Cup.

Εάν οι παίκτες του Ανδρεόπουλου καταφέρουν να πάρουν την πρόκριση τότε θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του ζευγαριού ανάμεσα στην Χάλκμπανκ και την Ταλίν.

Στο ξεκίνημα του αγώνα οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο πόντο. Οι πράσινοι κατάφεραν να ξεφύγουν με τέσσερις πόντους (13-9), ωστόσο οι Ισπανοί ροκάνισαν τη διαφορά και προσπέρασαν στα μισά του σετ.

Οι πράσινοι κατάφεραν να αντιδράσουν και στο τελείωμα του σετ βρέθηκαν να έχουν διπλό σετ μπολ (24-22), όμως ο Ερέου ήταν εκείνος που έδωσε συνέχεια στο σετ.

Από εκεί και πέρα είχαμε ένα σετ για γερά νεύρα με τους Ισπανούς να χαμογελούν στο τέλος. Με επίθεση του Πίτι και άστοχο χτύπημα του Ντε Ντρις η Τερουέλ έκλεισε το πρώτο σετ με 29-31.

Έμαθε από το πάθημά του

Το δεύτερο σετ είχε ανάλογο ξεκίνημα με το πρώτο αλλά διαφορετική κατάληψη. Ο Παναθηναϊκός κατάφερε από την αρχή να φτιάξει μια διαφορά και σε αντίθεση με το πρώτο την διαχειρίστηκε εξαιρετικά.

Με πλουραλισμό στην επίθεση και τον Γιάκομπσεν να έχει μεγαλύτερη άνεση στο να απλώσει το παιχνίδι της ομάδας του ο Παναθηναϊκός κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση με 25-19 παρά τις προσπάθειες που έκαναν οι Ισπανοί να ξαναμπούν στο σετ.

Έχοντας βρει ρυθμό οι παίκτες του Ανδρεόπουλου μπήκαν με το πόδι πατημένο στο γκάζι και κατάφεραν από νωρίς να ξεφύγουν στο τρίτο σετ. Μάλιστα, γρήγορα η διαφορά έφτασε και σε διψήφια νούμερα με το 25-13 να αποτυπώνει την εικόνα του σετ.

Άντεξε στην πίεση και έβαλε βάσεις πρόκρισης

Στο τέταρτο σετ ο Παναθηναϊκός μπήκε από την αρχή σε ρόλο οδηγού, ωστόσο οι Ισπανοί δεν εγκατέλειψαν τα όπλα και προσπάθησαν να μπουν ξανά στο ματς.

Τελικά το Τριφύλλι παράμεινε ψύχραιμο και με τα σερβίς του Ανδρεόπουλου κατάφερε να μετατρέψει το 15-15 σε 22-16 και ουσιαστικά να τελειώσει το ματς.

Παναθηναϊκός - Τερουέλ 3-1

Τα σετ: 29-31, 25-19, 25-13, 25-18

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ