ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Τέλος ο Καλμαζίδης από τον πάγκο

VOLLEY LEAGUE  2022-2023 / PLAY OFF / 3  /  -  (  / EUROKINISSI)
VOLLEY LEAGUE 2022-2023 / PLAY OFF / 3 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού αποτελεί από την Κυριακή (10/03) ο Γιάννης Καλμαζίδης, ο οποίος είδε την πόρτα της εξόδου έπειτα από την ήττα από τον Ολυμπιακό και την απώλεια του Κυπέλλου.

Η ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό στο Final-4 του Κυπέλλου βόλεϊ γυναικών και η απώλεια του τίτλου οδήγησαν τους πράσινους στο να προχωρήσουν σε αλλαγή στην τεχνική ηγεσία.

Έτσι, από το πρωί της Κυριακής (10/03) ο Γιάννης Καλμαζίδης δεν είναι πλέον το αφεντικό των αποδυτηρίων, με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού να ανακοινώνει το διαζύγιο μαζί του και να γνωστοποιεί παράλληλα πως χρέη υπηρεσιακού θα αναλάβει ο Δημήτρης Μαρκάκης.

"Η διοίκηση του Συλλόγου αποφάσισε τη λύση της συνεργασίας του με τον κόουτς Γιάννη Καλμαζίδη και τον βοηθό προπονητή Κυριάκο Καμπερίδη. Ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά για την προσφορά τους και τους εύχεται καλή πορεία στη συνέχεια της καριέρας τους.

Άλλωστε δεν λησμονείται το γεγονός ότι ο Καλμαζίδης έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην περσινή κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ και στο παρελθόν τόσο ο ίδιος όσο και ο Καμπερίδης είχαν προσφέρει στον Παναθηναϊκό.

Χρέη πρώτου προπονητή αναλαμβάνει μέχρι νεωτέρας ο Δημήτρης Μαρκάκης", αναφέρει η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ