VOLLEY LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Για την επιβίωση ή την στέψη στον τρίτο τελικό στο Μετς

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Για την επιβίωση ή την στέψη στον τρίτο τελικό στο Μετς
Στιμγιότυπο από την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στους τελικούς της Volley League Ανδρών INTIME SPORTS

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός μονομαχούν στο Μετς για τον τρίτο τελικό της Volley League ανδρών. Οι ερυθρόλευκοι προηγούνται με 2-0 και σε περίπτωση νίκης κατακτούν τη σειρά, ενώ οι πράσινοι παίζουν για την επιβίωσή τους.

Ντέρμπι αιωνίων έχουμε στο κλειστό του Μετς μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού για την τρίτη αγωνιστική των τελικών της Volley League ανδρών.

Ο αγώνας διεξάγεται στις 18:00 και μπορείτε να τον παρακολουθήσετε από το PAO TV, αλλά και από το SPORT24. Ο Ολυμπιακός προηγείται με 2-0 στη σειρά και σε περίπτωση νίκης κατακτά τον 32ο τίτλο της καριέρας του. Αντίθετα οι πράσινοι θα μειώσουν σε 2-1 και θα μείνουν ζωντανοί στη διεκδίκηση του τίτλου.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Ντανιέλ Καστελάνι δήλωσε: "Μπροστά μας είναι ο τρίτος τελικός, αύριο, στην έδρα του Παναθηναϊκού. Η ομάδα πρέπει να είναι έτοιμη όχι απλά να παίξει, αλλά να παλέψει. Είμαστε συγκεντρωμένοι στην τακτική μας για αύριο. Για εμάς, η σειρά είναι 0-0. Θέλουμε να παίξουμε το ματς με τη μέγιστη ενέργειά μας και με επιθετικότητα. Στη διάρκεια του ματς θα βρούμε και θα καταλάβουμε ποιο θα είναι το κλειδί, για να επικρατήσουμε".

Ο λίμπερο του Ολυμπιακού Δημήτρης Τζιάβρας είπε: "Είμαι όλοι έτοιμοι και αποφασισμένοι, να δώσουμε τέλος στη σειρά των τελικών στο αυριανό ματς. Θεωρώ, πως αν κρατήσουμε την καλή απόδοση των τελευταίων παιχνιδιών και είμαστε σοβαροί από την αρχή, έχουμε την ψυχολογία και τον χαρακτήρα να φύγουμε πρωταθλητές από την έδρα του Παναθηναϊκού.

Σίγουρα, θα είναι ένας τελείως διαφορετικός τελικός από τους δύο προηγούμενους, καθώς πλέον κρίνει τον τίτλο, ενώ ο Παναθηναϊκός παίζει με την... πλάτη στον τοίχο. Όμως, θα παλέψουμε για να μη δώσουμε ελπίδες στον αντίπαλο".

Από τους πράσινους δεν έγιναν δηλώσεις.

TAGS VOLLEY LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ