ΒΟΛΕΪ

Παίκτης της Κηφισιάς ο Μαξ Τσάμπερλεν

Παίκτης της Κηφισιάς ο Μαξ Τσάμπερλεν

Ο Αθλητικός Όμιλος Πετοσφαίρισης Κηφισιάς ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Μαξ Τσάμπερλεν για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Ο Αθλητικός Όμιλος Πετοσφαίρισης Κηφισιάς ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον αθλητή, Μαξ Τσάμπερλεν, για την αγωνιστική περίοδο 2020-21. Ο 23χρονος Αμερικανός ήδη προπονείται με την ομάδα των βορείων προαστίων ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων.

Μιλώντας για τη νέα σελίδα στην καριέρα του, ο Μαξ Τσάμπερλεν τόνισε: "Είμαι πολύ ευχαριστημένος για το νέο βήμα στην καριέρα μου. Από την πρώτη στιγμή διαπίστωσα ότι ήρθα σε ένα οργανωμένο σύλλογο, αλλά και σε μία όμορφη πόλη. Το προπονητικό επιτελείο έχει ξεκάθαρο πλάνο και δουλεύουμε σκληρά στην προπόνηση προκειμένου να είμαστε απόλυτα έτοιμοι για τα επίσημα παιχνίδια".

Για τους στόχους, ο κεντρικός της Κηφισιάς είπε: "Γνωρίζω ότι η Κηφισιά παρουσιάζει σταθερά ένα δυνατό σύνολο που τα δίνει όλα μέσα στο γήπεδο. Αυτό θέλουμε να κάνουμε και φέτος. Μέσα από την σκληρή δουλεία πιστεύω ότι θα υλοποιήσουμε τους στόχους μας".

Στη συνέχεια επισήμανε: "Η πανδημία έχει επηρεάσει σχεδόν όλους τους τομείς της ζωής μας και φυσικά και τον αθλητισμό. Ελπίζω αυτή η περιπέτεια να τελειώσει σύντομα. Πρέπει να είμαστε όλοι προσεκτικοί ώστε να επιστρέψουμε στην κανονικότητα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ