ΒΟΛΕΪ

Οργή για τη διαιτησία

Οργή για τη διαιτησία
Κράβαρικ

Για κλοπή βαθμών έκαναν λόγο στις δηλώσεις τους τεχνική ηγεσία και παίκτες του Ηρακλή μετά και το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό

Χαρακτηριστική ήταν η δήλωση του αρχηγού του Ηρακλή Αντρέι Κράβαρικ μετά και το τέλος της αναμέτρησης στις κάμερες της ΕΤ-1. « Για εμάς αυτό το παιχνίδι συνεχίζεται... Δεν τελείωσε. Ο Παναθηναϊκός πήρε τους 2 βαθμούς, οι διαιτητές τον 1 βαθμό και εμείς 0».

Καυστικός ήταν στις δηλώσεις του ο προπονητής του Ηρακλή, Άντερς Κρίστιανσον, μετά και το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό καθώς τόνισε: « Αξίζαμε κάτι καλύτερο σε αυτό το παιχνίδι. Το σκορ έπρεπε να ήταν 2-2. Δεν ξέρω τι θα γινόταν στο πέμπτο σετ αλλά το σίγουρο είναι ότι οι διαιτητές μας έκλεψαν έναν βαθμό που θα μας φανεί πολύτιμος στη συνέχεια.

Έχουμε βέβαια το παιχνίδι του δεύτερου γύρου μέσα στην έδρα μας αλλά με τα λάθη που έκαναν οι διαιτητές μας στέρησαν έναν ή δύο βαθμούς. Ο Ηρακλής θα έκανε το 2-2 στα σετ και όλα θα ήταν ανοιχτά στο πέμπτο σετ. Δεν μπορώ να εξηγήσω πως μέσα σε λίγα λεπτά έκαναν δύο λάθη τόσο σημαντικά.Ειδικά στο σερβίς του Κονσταντίνοφ που ήταν πεντακάθαρα μέσα όφειλαν οι διαιτητές να το δουν. Η δουλειά τους είναι βλέπουν τις γραμμές. Δεν υπάρχει δικαιολογία. Ελπίζω η τηλεόραση να έδειξε τι έγινε

».

Παράλληλα ο προπονητής του Ηρακλή έδωσε τα εύσημα στους παίκτες του που κοίταξαν στα μάτια τον Παναθηναϊκό παίζοντας με σημαντικές απουσίες όπως ήταν αυτές των Νίλσον και Κράβαρικ που μπήκε μόνο για σέρβις αλλά και του Μπρουκς που προέκυψε τη τελευταία στιγμή.

« Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά για το πάθος που έδειξαν στο παιχνίδι αλλά για τους λόγους που προανέφερα δεν μπορούμε να είμαστε χαρούμενοι γιατί δεν πήραμε τουλάχιστον τον βαθμό ή τους βαθμούς που αξίζαμε. Παρά και τις απουσίες των Νίλσον Κράβαρικ κατόρθωσαν να ορθώσουν ανάστημα και να έχουν υψηλά ποσοστά σε όλους τους τομείς. Ακόμα και στο σέρβις που στα τελευταία παιχνίδια είχαμε πρόβλημα καταφέραμε και το διορθώσαμε. Κάναμε αρκετά λάθη αλλά και αυτά μέσα από τη δουλειά θα τα ξεπεράσουμε».

Στις τάξεις της διοίκησης του Ηρακλή αλλά και των φιλάθλων της ομάδας επικρατεί αναβρασμός μετά τη χθεσινή διαιτησία στο κλειστό της Γλυφάδας και στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Για το λόγο αυτό σήμερα το απόγευμα το ΤΑΠ Ηρακλής θα συνεδριάσει εκτάκτως για να αποφασίσει τις κινήσεις της όσο αφορά τις ενέργειες που θα προβεί για να πατάξει το φαινόμενο αυτής της ανεκδιήγητης διαιτησίας ενώ θα ακολουθήσει σχετική ανακοίνωση.







ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ