CHALLENGE CUP

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Οι ημέρες και οι διαιτητές των ημιτελικών του Challenge Cup

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Οι ημέρες και οι διαιτητές των ημιτελικών του Challenge Cup
INTIME SPORTS

Γνωστές έγιναν όλες οι λεπτομέρειες των αναμετρήσεων του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό για τα ημιτελικά του Challenge Cup στο βόλεϊ ανδρών. Άρχισε η διάθεση των εισιτηρίων του πρώτου αγώνα.

Η αντίστροφη μέτρηση για τις αιώνιες μάχες Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στα ημιτελικά του Challenge Cup έχει μπει στην τελική της ευθεία.

Όπως έχει γίνει γνωστό οι δύο αγώνες θα γίνουν στο "Μελίνα Μερκούρη" και στο κλειστό του Αμαρουσίου. Ο πρώτος αγώνας θα γίνει την Τρίτη (07/02) στις 20.00 και ο δεύτερος ημιτελικός στον Άγιο Θωμά την Τετάρτη (15/02) στις 19.00.

Γνωστοί έχουν γίνει και οι διαιτητές οι οποίοι θα είναι Έλληνες. Κάτι ανάλογο έχει συμβεί στο παρελθόν όταν είχαμε εμφύλιο ιταλικών ομάδων.

Στον πρώτο ημιτελικό πρώτος διαιτητής θα είναι ο Αλέξανδρος Νικολάκης με δεύτερο τον Νίκο Φραγκάκη, ενώ στο δεύτερο ημιτελικό πρώτος θα είναι ο Νώντας Γεροθόδωρος και δεύτερος ο Αλέξανδρος Αβραμίδης.

Υπενθυμίζουμε ότι την Τετάρτη (01/02) άρχισε η διάθεση των εισιτηρίων του πρώτου αγώνα.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., για τον πρώτο ημιτελικό του CEV Challenge Cup στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη» (Τρίτη 7/2, 20:00), με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, ενημερώνει τους φιλάθλους και τα Μέλη του για τα εξής:

Η διάθεση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Τετάρτη (1/2) στις 10:00 και θα πραγματοποιείται από το γραφείο του Τμήματος Μελών/Φιλάθλων στο «Γ. Καραϊσκάκης» (κάτω από θύρα 19-Εμπορική Στοά) καθημερινά και ώρες 10:00-18:00.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 10€ (κεντρική κερκίδα), 20€ (VIP), 30€ court seats (δεύτερη σειρά), 50€ court seats (πρώτη σειρά).

*Στον πρώτο ημιτελικό του CEV Challenge Cup στο κλειστό του Ρέντη, δεν ισχύει η Κάρτα Μέλους, παρά μόνο τα εισιτήρια διαρκείας του βόλεϊ".

TAGS CHALLENGE CUP ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ