ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ολοκληρώθηκε η συνεργασία της Εθνικής βόλεϊ γυναικών με τον Γκιγέρμο Ναράνχο

Ο Γκιγιέρμο Ναράνχο σε συνέντευξη Τύπου της Εθνικής βόλεϊ γυναικών
Ο Γκιγιέρμο Ναράνχο σε συνέντευξη Τύπου της Εθνικής βόλεϊ γυναικών INTIME SPORTS

Η ΕΟΠΕ ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με τον Γκιγέρμο Ναράνχο, ο οποίος ήταν από τους πιο επιτυχημένους προπονητές στην Εθνική βόλεϊ γυναικών.

Έπειτα από 3,5 χρόνια παρελθόν από τον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας βόλεϊ γυναικών είναι ο Γκιγιέρμο Ναράνχο, όπως ανακοίνωσε η ΕΟΠΕ. Υπήρξε από τους πιο πετυχημένους προπονητές της Εθνικής με παρουσίες στις τελικές φάσεις των ευρωπαϊκών πρωταθλήματων και μετάλλιο στους Μεσογειακούς Αγώνες

Ανακοίνωση της ΕΟΠΕ

"Η διοίκηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Ισπανό προπονητή της Εθνικής Γυναικών Guijermo Naranjo μετά από επιτυχημένη συνεργασία 3,5 ετών που συνοδεύτηκε από δύο παρουσίες στις τελικές φάσεις των Ευρωπαϊκών πρωταθλήματων, μετάλλιο στους Μεσογειακούς Αγώνες και αναβάθμιση της εικόνας του Εθνικού Συγκροτήματος.

Η διοίκηση της Ε.Ο.ΠΕ. αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τον Ισπανό προπονητή για τα όσα πρόσφερε στην Εθνική Γυναικών και στο Ελληνικό βόλεϊ και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Θα περάσει στην ιστορία ως ένας από τους πιο επιτυχημένους προπονητές που πέρασαν από τις Εθνικές ομάδες πετοσφαίρισης.

Επίσης ολοκληρώνεται η συνεργασία της Ε.Ο.ΠΕ. με τον γυμναστή Ιωάννη Παρασχίδη και τον στατιστικολόγο Riccardo Boieri. Η διοίκηση της ομοσπονδίας πετοσφαίρισης ευχαριστεί αμφότερους για την προσφορά τους και τους εύχεται κάθε επιτυχία στην συνέχεια της επαγγελματικής τους καριέρας".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ