ΒΟΛΕΪ

Οικονομίδης: "Προσοχή στον Πανελλήνιο"

Οικονομίδης: "Προσοχή στον Πανελλήνιο"
αρης πανηγυρικο

Προσοχή εν όψει της αναμέτρησης με τον Πανελλήνιο συνέστησε ο τεχνικός του Άρη, Γιώργος Οικονομίδης

Η ομάδα του Γιώργου Οικονομίδη έχει δύσκολη εκτός έδρας αποστολή, καθώς ο Πανελλήνιος βρίσκεται στα ίδια αγωνιστικά επίπεδα με την ΑΕΚ, είναι καλή ομάδα και μπορεί να κάνει τη ζημιά ακόμη και σε μεγάλες έδρες. Αυτό τουλάχιστον επισημαίνει με έμφαση ο τεχνικός των "κιτρίνων".
" Όλοι γνωρίζουμε ότι ο Πανελλήνιος είναι πολύ καλή ομάδα και βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα. Κάθε ομάδα που βρίσκεται αντιμέτωπή της πρέπει να δείξει μεγάλη προσοχή. Ο Πανελλήνιος μπορεί να πάρει αποτέλεσμα σε όλες τις έδρες. Πόσο μάλλον στην έδρα του", αναφέρει ο κ. Οικονομίδης και συνεχίζει σχολιάζοντας την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του: " Το στοίχημά μας φέτος είναι να μην χαριστούμε σε κανέναν. Δεν θέλουμε να χαρίσουμε ούτε έναν πόντο. Κάθε φορά μια ομάδα οφείλει να διαβάζει σωστά τον αντίπαλό της και να εκμεταλλεύεται τις αδυναμίες του. Εμείς διαθέτουμε έμπειρους παίκτες, ενώ ένα σημαντικό στοιχείο για κάθε ομάδα είναι η νοοτροπία. Δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα και θεωρώ ότι τα αποτελέσματα είναι ορατά".

Σύμμαχος σε αυτή την προσπάθεια είναι και η διοίκηση της ομάδας η οποία στέκεται στο πλευρό του προπονητή και των παικτών. " Οι συνθήκες στον σύλλογο είναι ιδανικές. Πρέπει να αφήσουμε στην άκρη το καλό ξεκίνημα και σε καμιά περίπτωση δεν θα πρέπει να επαναπαυτούμε", ολοκλήρωσε ο κ. Οικονομίδης.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ