ΒΟΛΕΪ

Οι εκλεκτές του Παπαδόπουλου

Οι εκλεκτές του Παπαδόπουλου

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Κώστας Παπαδόπουλος ανακοίνωσε τις 15 αθλήτριες που θα ξεκινήσουν προπονήσεις για την φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Νεανίδων στο βόλεϊ.

Στις 29/7 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής Νεανίδων στην Πτολεμαΐδα εν όψει της συμμετοχής της στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος (16-24/8 σε Εσθονία, όπου θα αγωνιστεί η Εθνική και Φινλανδία).

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Κώστας Παπαδόπουλος ανακοίνωσε τις 15 αθλήτριες που θα ξεκινήσουν προπονήσεις και οι οποίες είναι οι εξής:

Πασαδόροι: Χαρά Παπαδοπούλου (Ηρακλής Ιωαννίνων), Κωνσταντίνα Δρακουλίδου (Ελπίδα Αμπελοκήπων)

Διαγώνιες: Ανθή Βασιλαντωνάκη (Παναθηναϊκός), Λυδία Ευαγγελία Καστανού (Αργώ Βόλου)

Λίμπερο: Ειρήνη Κοκκινάκη (Ολυμπιακός), Μαρία Αικατερίνη Ξανθοπούλου (ΔΑΣ Ωραιοκάστρου)

Ακραίες: Όλγα Στράντζαλη (Ηρακλής Θεσσαλονίκης), Αλεξάνδρα Ψωμά (ΑΟ Μαρκοπούλου), Αθανασία Φακοπουλίδου (Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός), Κατερίνα Παπάζογλου (Ελπίδα Αμπελοκήπων), Άννα Μυλωνά (ΠΟ Ν. Μουδανιών),

Κεντρικές: Άννα Καλαντάτζε (Ελπίδα Αμπελοκήπων), Ζαχαρούλα Γιαννέλου (ΑΟ Μαρκοπούλου), Βασιλική Μαρία Διάλλα (Αργώ Βόλου), Στέλλα Μαρία Τσιάκουλα (Ηρακλής Κηφισιάς)

Στις 4/8 η Εθνική να αναχωρήσει για την Σερβία όπου θα συμμετάσχει στο Βαλκανικό πρωτάθλημα και στις 11/8 θα ‘πετάξει’ για την Εσθονία όπου θα δώσει δύο φιλικά παιχνίδια με την συνδιοργανώτρια του Ευρωπαϊκού, αλλά κι ένα ακόμη φιλικό ματς με την Ρωσία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ