ΒΟΛΕΪ

Ο Ντίμα Φιλίποβ στο Sport24.gr

INTIME SPORTS

Ο Ντίμα Φιλίποβ εκστασιασμένος έπειτα από την τελευταία και καθοριστική νίκη της σεζόν μίλησε στο Sport24.gr για τη χρονιά που πέρασε, γι' αυτόν και την ομάδα του.

Σούπερ Καπ στη Σαντορίνη με τον Παναθηναϊκό, Κύπελλο στην Ορεστιάδα κόντρα στον Ηρακλή, 2-0 νίκες απέναντι στον Παναθηναϊκό στους ημιτελικούς και 3-0 στους τελικούς με Ηρακλή και μάλιστα με ανατροπή στα περισσότερα παιχνίδια ήταν αναμφισβήτητα λόγοι να υποκλιθεί κάποιος σε αυτή την ομάδα των χιλίων προβλημάτων, οικονομικών και μη.

Η φυγή του Ζέκοφ στην αρχή της σεζόν έβαλε τον Ντίμα στα βαθιά, με το νεαρό πασαδόρο του Ολυμπιακού (που ετοιμάζεται να γίνει και διεθνής με την Εθνική μας ομάδα) να ανταποκρίνεται άριστα στο ρόλο του και να τον βρίσκει να πανηγυρίζει όποιον τίτλο έβρισκε μπροστά του.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του στην κάμερα του Sport24.gr:

Από πού αντλούσατε την “ψυχή” που είχατε ακόμα και τις πολλές στιγμές που βρεθήκατε πίσω στο σκορ;

Αυτή η ψυχή που έχει αυτή η ομάδα… Δεν την έχω ξαναδεί πουθενά. Έχουμε μια δίψα τρελή, ένα πάθος τρελό για το βόλεϊ και γενικά για επιτυχίες! Απλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, στο προπονητικό τιμ και σε όλους που ήταν κοντά μας σε αυτή τη δύσκολη περίοδο“.

Πού οφείλεται φέτος η επιτυχία σας;

Αυτή η επιτυχία οφείλεται μόνο στην ομάδα μας. MVP του Πρωταθλήματος είναι όλη η ομάδα γιατί έζησε με όλα τα προβλήματα, έσφιξε τα δόντια και έζησε μεγάλες στιγμές που θα ήθελαν να ζήσουν όλες οι ομάδες!“.

Ποια είναι τα μυστικά των νικών σας με όλες αυτές τις ανατροπές;

Μυστικά πιστεύω δεν υπάρχουν, είμαστε μια ομάδα με ψυχή και καρδιά, αυτό τα λέει όλα. Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές μου για όσα καταφέραμε μέχρι σήμερα. Πολλά συγχαρητήρια!“.

Τι σημαίνει αυτός ο τίτλος για εσάς;

Μεγάλη χαρά! Δεν περιγράφεται!!“.

Πώς θα περιέγραφες με λίγα λόγια το Πρωτάθλημα που κάνατε φέτος;

Αυτό το Πρωτάθλημα είναι Πρωτάθλημα ανατροπών. Έγιναν μεγάλες ανατροπές σε όλα τα παιχνίδια και γενικά κάναμε ένα φανταστικό Πρωτάθλημα.

Προοριζόσουν για 2ος πασαδόρος αλλά με τη φυγή του Ζέκοφ έγινες βασικός. Πώς κατάφερες να αντεπεξέλθεις στο βάρος, ποιοι σε στήριξαν και πόσο σε βοήθησε φέτος η σεζόν;

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον άνθρωπο με Α κεφαλαίο κύριο Καλμαζίδη… Αυτός ο προπονητής με στήριξε σε όλες τις δύσκολες ή εύκολες στιγμές και πραγματικά τον ευχαριστώ πάρα πολύ. Είναι ΜΕΓΑΛΟΣ άνθρωπος. Έπειτα θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συμπαίκτες μου που με βοήθησαν επίσης πάρα πολύ!“.

Πώς βλέπεις τη νέα σεζόν για σένα και την ομάδα σου;

Η νέα σεζόν θα είναι νέα σεζόν. Κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει, μακάρι να πάνε όλα καλά!“.

Πού θα αφιέρωνες αυτό τον τίτλο;

Θέλω να αφιερώσω αυτό τον τίτλο σε όλους όσοι μας πίστεψαν και απλά συνεχίστε να μας πιστεύετε γιατί το αξίζουμε! Just KEEP RUNNING…“.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ