ΒΟΛΕΪ

Ντέρμπι στα Βασιλικά στην αυλαία της 2ης αγωνιστικής

Ντέρμπι στα Βασιλικά στην αυλαία της 2ης αγωνιστικής
ΑΕΚ-Άρης

Με την αναμέτρηση Άρης-Ολυμπιακός ανοίγει την Παρασκευή (16/10) η αυλαία της 2ης αγωνιστικής της Α1

Στο γήπεδο των Βασιλικών, ο 6ος της περσινής σεζόν Άρης, θα αντιμετωπίσει τον πρωταθλητή Ολυμπιακό σε ένα παιχνίδι που αναμένεται ιδιαίτερα αμφίρροπο.
Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, οι Θεσσαλονικείς επικράτησαν εκτός έδρας της ΑΕΚ με 3-1 σετ, δείχνοντας ότι έχουν τοποθετήσει ψηλά τον πήχη στο νέο πρωτάθλημα και θα κατέβουν στο γήπεδο με την ψυχολογία στα ύψη.

Από την άλλη, οι "ερυθρόλευκοι" ξεκίνησαν με το... αριστερό, καθώς γνώρισαν την ήττα στην έδρα τους από τον Ηρακλή με 0-3, μετά από άσχημη εμφάνιση που πραγματοποίησαν και σίγουρα δεν θα θέλουν δεύτερο συνεχόμενο αρνητικό αποτέλεσμα.

Το Σάββατο (17/10), ο Ηρακλής μετά την μεγαλειώδη εμφάνιση στο κλειστό του Ρέντη, θα θέλει να αποδείξει ότι μόνο τυχαίο δεν ήταν το αποτέλεσμα απέναντι στον Ολυμπιακό και μπροστά στους φιλάθλους του, θα επιδιώξει να σημειώσει τη 2η νίκη στο πρωτάθλημα απέναντι στον Πανελλήνιο.

Η ομάδα της Κυψέλης πρόκειται να είναι... κρύα, καθώς το παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής απέναντι στο Φοίνικα θα διεξαχθεί στις 21 Οκτωβρίου και στην Μίκρα θα δώσει το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν, με τον τίτλο του αουτσάιντερ να συνοδεύει την αθηναϊκή ομάδα, καθώς είναι "νεοφώτιστη" στην Α1.

Την Κυριακή (18/10) στο "Ζηρίνειο" θα αναμετρηθούν ο Α.Ο. Κηφισιάς με την ΑΕΚ, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν τους πρώτους τους βαθμούς στο πρωτάθλημα, μετά τις ήττες από ΠΑΟΚ και Άρη αντίστοιχα στην πρεμιέρα.

Τη Δευτέρα (19/10) θα κοντραριστούν ο Παναθηναϊκός με τον ΠΑΟΚ, σε ένα παιχνίδι που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς θα είναι το πρώτο επίσημο των "πρασίνων" στο κλειστό του Μετς.

Και οι δύο ομάδες ξεκίνησαν ιδανικά τη σεζόν, με δύο "καθαρές νίκες" (3-0) απέναντι σε Απόλλωνα Καλαμαριάς και Α.Ο. Κηφισιάς, με το "τριφύλλι" από την μία να θέλει να προσθέσει ακόμα 3 βαθμους και τον ΠΑΟΚ να προσπαθήσει για την έκπληξη ή τουλάχιστον να πάρει ένα βαθμό.

Η Ε.Α. Πατρών, ο Φοίνικας Σύρου και η Λαμία, δεν θα παίξουν ούτε αυτό το 4ήμερο, καθώς ο Ριβέρα της πρώτης και ο Πέρεζ της δεύτερης έχουν υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα του Πουέρτο Ρίκο, ενώ η Λαμία στάθηκε άτυχη, καθώς τις δύο πρώτες αγωνιστικές ήταν προγραμματισμένο να παίξει με τις δύο προαναφερθείσες ομάδες.

Το πρόγραμμα της 2η αγωνιστικής

Παρασκευή 16/10

18:30 Γηπ. Βασιλικών Αρης-Ολυμπιακός Καραμπέτσος, Σιμίδης (Novasports 3)

Σάββατο 17/10

19:30 Γηπ. Μίκρας Ηρακλής-Πανελλήνιος Μπαντιανίδης, Ιωάννου

Κυριακή 18/10

19:00 Γηπ. Ζηρινείου ΑΟ Κηφισιάς-ΑΕΚ Ράπτης, Μυλωνάκης

Δευτέρα 19/10

19.00 Γηπ. Μετς Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ Πανούτσος, Μουλά (Novasports 3)

Η βαθμολογία (σε 1 αγώνα)

1. Π.Α.Ο.Κ. 3-0 3
2. Ηρακλής 3-0 3
3. Παναθηναϊκός 3-0 3
4. Αρης 3-1 3
5. A.E.K. 1-3 0
6. Απόλλων Καλαμαριάς 0-3 0
7. Ολυμπιακός 0-3 0
8. Α.Ο. Κηφισιάς 0-3 0
9. Φοίνικας Σύρου 0-0 0
10. Λαμία 0-0 0
11. Ε.Α. Πατρών 0-0 0
12. Πανελλήνιος 0-0 0

* Φοίνικας Σύρου, Λαμία, Ε.Α. Πατρών και Πανελλήνιος δεν έχουν αγώνα.

















































ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ