ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νέσιτς: "Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, για να γυρίσουμε τη σειρά"

Ο προπονητής της ομάδας βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού, Ντράγκαν Νέσιτς
Ο προπονητής της ομάδας βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού, Ντράγκαν Νέσιτς ΣΤΟΛΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ | EUROKINISSI SPORTS

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ντράγκαν Νέσιτς, παραδέχτηκε πως η ομάδα του υστέρησε σε πολλούς τομείς στον 2ο τελικό της Volley League γυναικών κόντρα στον Ολυμπιακό αλλά έδωσε υπόσχεση πως θα προσπαθήσουν για την ανατροπή.

Ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ μαχητικός στον 1ο τελικό της Volley League γυναικών και χρειάστηκε να λυγίσει στο τάι μπρέικ για να γίνει το 1-0 από τον Ολυμπιακό, όμως στον δεύτερο τελικό που έγινε στο Μετς, έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό και ηττήθηκε με 3-1 σετ.

Ως αποτέλεσμα, οι παίκτριες των πρασίνων βρίσκονται τώρα στο 0-1 απέναντι στις αντιπάλους τους και με το πρωτάθλημα να κρίνεται στις τρεις νίκες είναι με την πλάτη στον τοίχο, με τον προπονητή του τριφυλλιού, Ντράγκαν Νέσιτς, να υποστηρίζει με δηλώσεις του πως θα κάνουν το καλύτερο δυνατό στη συνέχεια για να γυρίσει η σειρά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το γεγονός ότι και στα τρία σετ που έχασε ο Παναθηναϊκός βρέθηκε πίσω στο σκορ από νωρίς με πολλούς πόντους: "Τους δίναμε προβάδισμα πόντων και ήταν δύσκολα να τους ακολουθήσουμε. Είμαστε καλή ομάδα και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε το καλύτερό μας για να γυρίσουμε τη σειρά".

Για το τι έφταιξε και χάθηκε το ματς: "Δεν μπορούσαμε να οργανώσουμε την κόντρα μπάλα. Δεν ήμασταν καλοί στο μπλοκ και στην άμυνα. Η υποδοχή μας δεν ήταν στο καλύτερο επίπεδο".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ