ΒΟΛΕΪ

Μποζίδης: "Πιστεύω πολύ στην ομάδα"

Μποζίδης: "Πιστεύω πολύ στην ομάδα"
ΠΑΟΚ, Πανηγυρικό, πανηγυρική

"Πιστεύω πολύ στην φετινή ομάδα του ΠΑΟΚ", τόνισε με δηλώσεις του ο πασαδόρος της ομάδας, Θόδωρος Μποζίδης

Ο Μποζίδης μιλώντας στον Libero 107,4 στην αρχική ερώτηση αν ήταν έκπληξη η νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού είπε: " Δεν το θεωρώ έκπληξη το αποτέλεσμα έτσι όπως πήγε ο αγώνας. Πιστεύω πολύ στην φετινή ομάδα του ΠΑΟΚ, η ομάδα έχει πολύ καλούς αθλητές χρειάζεται όμως λίγο χρόνο ακόμη για να δέσει, είμαστε μια νέα ομάδα άλλωστε".

Μιλώντας για τους στόχους του φετινού ΠΑΟΚ, ο έμπειρος πασαδόρος τόνισε: " Φέτος από την αρχή έχουμε πει ότι ο ΠΑΟΚ θέλει να κάνει κάτι καλύτερο από την περσινή χρονιά. Ξεκινήσαμε λοιπόν ταπεινά και κοιτάμε κάθε αγώνα ξεχωριστά. Η νίκη αυτή σίγουρα μας έδωσε αυτοπεποίθηση και ήταν πολύ καλή ειδικά για τα νέα παιδιά που έχουμε στην ομάδα. Ο ΠΑΟΚ έχει αρκετούς νεαρούς παίκτες που χρειάζονται εμπειρίες, έχουμε σαν ομάδα μικρό μέσο όρο ηλικίας αλλά είναι πολύ καλοί παίκτες".

Τι ήταν όμως αυτό που τον ικανοποίησε περισσότερο από την νίκη επί του Παναθηναϊκού; " Σίγουρα μπορούσαμε να πάρουμε το τρίποντο αλλά η νίκη είναι πιο γλυκιά έτσι, είμαι πολύ χαρούμενος για την απόδοση της ομάδας. Προηγηθήκαμε 2-0 και μας ισοφάρισαν αλλά αντιδράσαμε πολύ σωστά στην συνέχεια πήραμε πολλούς παλικαρίσιους πόντους στον αγώνα και αυτό ήταν που με ικανοποίησε περισσότερο από όλα".

Τέλος στην παρατήρηση ότι οι ομάδες της Θεσσαλονίκης βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας της Α1 μετά την δεύτερη αγωνιστική και δείχνουν ότι θα πρωταγωνιστήσουν φέτος ο Μποζίδης είπε: " Σίγουρα είναι νωρίς ακόμη για να πούμε κάτι τέτοιο αλλά οι ομάδες της Θεσσαλονίκης έχουν ήδη δηλώσει πολύ έντονα παρών στο πρωτάθλημα. Μακάρι να συνεχίζουμε έτσι, πιστεύω πάντως ότι φέτος θα έχουμε το πιο δυνατό και όμορφο πρωτάθλημα των τελευταίων χρόνων".








ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ