VOLLEY LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ

Μιτσέλι: "Ήταν μια σκληρή μάχη, είμαι χαρούμενος για τα κορίτσια"

Μιτσέλι: "Ήταν μια σκληρή μάχη, είμαι χαρούμενος για τα κορίτσια"
Ο Λορέντζο Μιτσέλι με το μπλοκάκι του στον πάγκο του Ολυμπιακού INTIME SPORTS

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Λορέντζι Μιτσέλι, στις δηλώσεις του μετά τη νίκη της ομάδας του κόντρα στον Παναθηναϊκό με 3-1 σετ, παρουσιάστηκε ευχαριστημένος με τις παίκτριές του, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα σημεία κλειδιά του δεύτερου τελικού.

Ο Ολυμπιακός πέρασε από το κλειστό του Μετς με 3-1 σετ, έκανε δύο τις νίκες του κόντρα στον Παναθηναϊκό και χρειάζεται ακόμη ένα ροζ φύλλο αγώνα για να πανηγυρίσει την κατάκτηση της Volley League γυναικών.

Ο προπονητής των "ερυθρόλευκων", Λορέντζι Μιστέλι, μετά το φινάλε του "αιώνιου" ντέρμπι στάθηκε στα σημεία που έδειξε ανωτερότητα τη ομάδα του και της έδωσε τη νίκη, ενώ εξέφρασε και τη χαρά του για την απόδοση των παικτριών του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λορέντζο Μιτσέλι:

"Ήταν μια σκληρή μάχη και σήμερα. Ήμασταν περισσότερο συγκεντρωμένοι στις λεπτομέρειες αυτού του αγώνα σε σύγκριση με τον πρώτο τελικό και πιέσαμε περισσότερο με το σερβίς. Τραβήξαμε μακριά από το φιλέ τον Παναθηναϊκό. Αμυνθήκαμε πολύ καλά, ήμασταν καλοί στην κόντρα μπάλα και κάναμε καλύτερο παιχνίδι από την πλευρά μας.

Παίξαμε πολύ καλύτερα. Δείξαμε αυτοπεποίθηση και συγκέντρωση στο γήπεδο. Είμαι χαρούμενος για τα κορίτσια, γιατί αυτό το αποτέλεσμα μας δίνει το πλεονέκτημα του 2-0. Έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε έτσι και το Σάββατο και να διατηρήσουμε τη συγκέντρωση και την αγωνιστική συμπεριφορά μας απέναντι σε μια ομάδα με καλές αθλήτριες, για να δούμε τι θα συμβεί".

TAGS VOLLEY LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ