ΠΑΟΚ

Μιλενκόσκι: "Το μόνο που μπορώ να πω είναι συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό"

Ο Μιλενόσκι στον ημιτελικό του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο Βόλεϊ ανδρών
Ο Μιλενόσκι στον ημιτελικό του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο Βόλεϊ ανδρών EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιόσκι Μιλενκόσκι συνεχάρη τον Ολυμπιακό για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Βόλεϊ ανδρών, τονίζοντας ότι το χαρτί των ερυθρολεύκων απέναντι στον ΠΑΟΚ ήταν τα σερβίς του, που δημιούργησαν προβλήματα στην υποδοχή της ομάδας του.

Ο ΠΑΟΚ πήρε το πρώτο σετ κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά αυτό ήταν και το τελευταίο του, καθώς μόλις οι ερυθρόλευκοι διάβασαν το παιχνίδι του ξεπέρασαν εύκολα το εμπόδιο και έκλεισαν θέση για τον 25ο τελικό Κυπέλλου βόλεϊ ανδρών της ιστορία του με 3-1 σετ.

Ο Γιόσκι Μιλενκόσκι στις δηλώσεις του τόνισε πως οι ερυθρόλευκοι προκάλεσαν προβλήματα στην ομάδα του με τα σερβίς τους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Έτσι πρέπει να παίζουμε σε όλα τα παιχνίδια, όπως στο 1ο σετ. Αυτό που έπρεπε να κάνουμε είναι να έχουμε καλά ποσοστά στην υποδοχή και να κλείσουμε όλες τις γωνίες από τους επιθετικούς του Ολυμπιακού.

Αυτό δυστυχώς δεν το κάναμε στο 2ο, το 3ο και το 4ο σετ, καθώς ο Ολυμπιακός από το πρώτο σετ κι έπειτα άρχισε να σερβίρει πολύ καλά.

Όλοι οι παίκτες του άρχισαν να σερβίρουν καλά, μας δημιούργησαν πρόβλημα στην υποδοχή. Το μόνο που μπορώ να πω είναι συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό και καλή επιτυχία και στις δύο ομάδες για τον τελικό αύριο".

TAGS ΠΑΟΚ ΚΥΠΕΛΛΟ ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ