ΒΟΛΕΪ

Λεώνης: "Είμαι στενοχωρημένος"

Λεώνης: "Είμαι στενοχωρημένος"
λεωνης

Εμφανώς απογοητευμένος ο Αλέκος Λεώνης, που στη συνέντευξη Τύπου τόνισε πως η Λοκομοτίβ ήταν καλύτερη

" Συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί προσπάθησαν να παίξουν βόλεϊ υψηλού επιπέδου. Είμαι πολύ στενοχωρημένος. Θέλαμε να κάνουμε περήφανο όλον αυτόν τον κόσμο που ήρθε. Αλλά να έχουμε αίσθηση του μέτρου. Ο κόσμος δεν γνωρίζει τι εστί Κούνεο, τι εστί Μπέλγκοροντ. Εκνευριστήκαμε γιατί χάσαμε πολλά σέρβις. Οι Ρώσοι δεν μας άφησαν να κάνουμε γρήγορο το παιχνίδι όπως το θέλαμε.

Η Κούνεο με την Μπέλγκοροντ είναι διαφορετικές ομάδες. Καμία ομάδα στον κόσμο δεν έχει τρεις τόσο καλούς διαγώνιους όπως η Μπέλγκοροντ, τον Χτέι, τον Τσέλιτανς και τον Μπαράνοβ. Δεν είχαμε υπομονή. Έπρεπε να επιμείνουμε περισσότερο στο σέρβις. Αν στο τέταρτο σετ μέναμε μαζί μέχρι το 16-16, πιστεύω πως θα το παίρναμε. Περίμενα περισσότερη βοήθεια από τον Αντράε στο τουρνουά. Η Μπέλγκοροντ ήταν μία πολύ καλύτερη ομάδα από τον Παναθηναϊκό.

Το βόλεϊ είναι ρατσιστικό άθλημα. Αν ο άλλος πηδάει πιο ψηλά, είναι πιο δυνατός, δεν σου δίνει πολλά περιθώρια



", ήταν τα λόγια του τεχνικού των "πρασίνων".

Σωτήρης Πανταλέων: " Είμαστε πολύ στενοχωρημένοι που δεν καταφέραμε να κερδίσουμε σήμερα και να πάρουμε το τρόπαιο μπροστά στον κόσμο. Είναι δύσκολες στιγμές γιατί περιμέναμε μετά τη χθεσινή νίκη να ξανανικήσουμε. Εγώ είμαι περήφανος για την ομάδα μου, γιατί νικήσαμε μία ομάδα παγκοσμίου επιπέδου, που αυτή τη στιγμή διεκδικεί το πρωτάθλημα στην Ιταλία και χάσαμε από μία ομάδα που έχει αθλητές παγκοσμίου επιπέδου και αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι παίξαμε καλό βόλεϊ".

Γκενάντι Σιπούλιν: " Είχα ξεσυνηθίσει αυτήν την ατμόσφαιρα. Είχα αγωνιστεί εδώ και παλαιότερα με την Εθνική. Είμαι ευτυχής που πήραμε τη νίκη εδώ στην Ελλάδα, γιατί είναι μία νίκη για ολόκληρη τη Ρωσία".

Σεργκέι Τετιούκιν: " Η νίκη επετεύχθη ομαδικά. Η καλή τακτική που είχαμε βοήθησε να νικήσουμε".





ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ