ΒΟΛΕΪ

Καμπάνα στους "αιώνιους"

Καμπάνα στους "αιώνιους"
Πάτρα - Επεισόδια

Οχτώ αγωνιστικές κεκλεισμένων και πρόστιμο 101 χιλ. ευρώ η τιμωρία για ΟΣΦΠ. Μία αγωνιστική και 20 χιλ. ο ΠΑΟ

Το πειθαρχικό όργανο της ΕΟΠΕ δε χαρίστηκε στους ελληνικούς συλλόγους για τα θλιβερά γεγονότα που διαδραματίστηκαν στον τελικό του Final 8 για το κύπελλο Ελλάδας στο βόλεϊ.
Ο αθλητικός δικαστής επέβαλε συνολικά τιμωρία 8 αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών στους ερυθρόλευκους αλλά και χρηματικό πρόστιμο ύψους 101 χιλιάδων ευρώ.

Οι "πράσινοι", τιμωρήθηκαν με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών, ενώ το χρηματικό πρόστιμο που τους επιβλήθηκε αγγίζει το ποσό των 20 χιλιάδων ευρώ.

Οι "αιώνιοι" πλέον αναμένεται να καταθέσουν έφεση μέσα στις επόμενες ημέρες.

Αναλυτικά οι ποινές

Ο αθλητικός δικαστής της ΕΟΠΕ-ΕΣΑΠ, Παναγιώτης Λεβενιώτης, επέβαλε τις ακόλουθες ποινές: Στον Ολυμπιακό, για τη συμπεριφορά των οπαδών του στον προημιτελικό αγώνα Κυπέλλου με τον Άρη, την Παρασκευή (30/01): ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για μία αγωνιστική, πρόστιμο 1.000 ευρώ και έγγραφη επίπληξη.

Για τα επεισόδια του Σαββάτου (31/01) κατά διάρκεια των ημιτελικών αγώνων: ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για μία αγωνιστική και πρόστιμο 20.000 ευρώ.

Για τα επεισόδια της Κυριακής (01/02), πριν από την έναρξη του τελικού: ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για έξι αγωνιστικές και πρόστιμο 80.000 ευρώ.

Στον Παναθηναϊκό, για τα επεισόδια του Σαββάτου (31/01): ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για μία αγωνιστική και πρόστιμο 20.000 ευρώ. Η ομάδα του Παναθηναϊκού κλήθηκε με τη σειρά της να απολογηθεί για τα γεγονότα της Κυριακής.

Ακόμα, επιβλήθηκε στον Γιώργο Χριστόπουλο ποινή αποκλεισμού τεσσάρων αγωνιστικών και πρόστιμο 1.000 ευρώ. Το ίδιο πρόστιμο καλείται να καταβάλλει η ΕΑ Πατρών. Στο σωματείο της Παναχαϊκής επιβλήθηκε η ποινή της έγγραφης επίπληξης.
















ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ