ΒΟΛΕΪ

Ηρακλής-Λαμία 1-3

Ηρακλής-Λαμία 1-3
ΠΑΟ πανηγυρικό

Η Λαμία άλωσε το κλειστό της Μίκρας καθώς επικράτησε του Ηρακλή με 3-1 σετ. Σίφουνας ο ΠΑΟ κόντρα στον ΠΑΟΚ

Στο δεύτερο παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 βόλεϊ Ανδρών, η Λαμία πήρε μία πανάξια εκτός έδρας νίκη επικρατώντας του Ηρακλή με 3-1 σετ στο κλειστό της Μίκρας.
Η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου με κατά διαστήματα εκπληκτικό βόλεϊ υποχρέωσε τον Γηραιό στη δεύτερι σερί ήττα του στο πρωτάθλημα, ο οποίος για ένα ακόμα παιχνίδι παρουσίασε σημάδια έλλειψης φαντασίας στο παιχνίδι του.

Τα σετ: 17-25, 36-38, 25-23, 22-25

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 0-3

Σαν σίφουνας πέρασε ο Παναθηναϊκός από το κλειστό της Πυλαίας. Επικράτησε εκτός έδρας με 3-0 σετ (16-25, 20-25, 18-25) του ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της 9ης αγωνιστικής.

Οι "πράσινοι" παρέμειναν πρώτοι και αήττητοι με 26 βαθμούς. Πρώτος σκόρερ των νικητών αναδείχθηκε ο Ρενό Ερπ.

"Σήμερα παίξαμε καλό βόλεϊ και αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Είχαμε καλό σερβίς, τακτικό σερβίς, είχαμε μπλοκ, άρα είχαμε και άμυνα. Ο πασαδόρος μας(σ.σ. Φρανκ Ντεπέστελε) μας είχε καθαρό μυαλό ενώ ο ΠΑΟΚ δεν μας πίεσε ιδιαίτερα", σχολίασε ο Αλέκος Λεώνης.

Αναφερόμενος στο δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί στη συνέχεια, εξήγησε: "Μακάρι να πάμε καλά και να κερδίσουμε την Φριντρισχάφεν. Είναι μια καλή ομάδα και πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα το σερβίς της. Τίποτα δεν έχει κριθεί στον όμιλο. Βέβαια αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να παίζουμε καλό βόλεϊ και να κάνουμε νίκες στην Ελλάδα. Για να γίνουν όλα αυτά πρέπει τα κεφάλια να είναι σκυμμένα και να συνεχίσουμε την καλή δουλειά".

Τα σετ: 16-25, 20-25, 18-25

Η 9η αγωνιστική συνεχίζεται το Σάββατο με τις αναμετρήσεις: ΑΟ Κηφισιάς-Ολυμπιακός (19.00), ΕΑ Πατρών-Απόλλων Καλαμαριάς (19.00), Εθνικός Αλεξανδρούπολης-Αρης (19.00), Μίλωνας-Φοίνικας Σύρου (19.00).
















ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ