ΒΟΛΕΪ

Φράγκος: “Έχει αρχ… ο προπονητής μας”

INTIME SPORTS

Ο Ανδρέας Φράγκος, μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού, μίλησε για τον προπονητή του, Γιάννη Καλμαζίδη, τονίζοντας πως ο τρόπος που αντιμετώπισε το ματς, απέδειξε πως έχει αρχ.....!

Ο ακραίος των “ερυθρολεύκων” ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του στην τηλεόραση λέγοντας ότι “σήμερα ο προπονητής μας είχε μεγάλα…” χωρίς να συνεχίσει την πρόταση του. Με προτροπή του σχολιαστή, ωστόσο, πρόσθεσε την… επίμαχη λέξη.

Στο πρώτο σετ παίξαμε πολύ άσχημα. Ο Παναθηναϊκός μας διέλυσε στην αρχή. Όμως είχαμε το ψυχικό απόθεμα στο τρίτο σετ να πάρουμε το σετ. Τέτοια παιχνίδια είναι ένας τελικός κι εύχομαι να είναι έτσι πάντα” τόνισε αρχικά ο Ανδρέας Φράγκος.

Και κατέληξε: “Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που μας στήριξε και είναι στο πλευρό μας. Ο προπονητής μας έχει μεγάλα αρχ…α”.

Ο συμπαίκτης του, Ντίμα Φιλίποβ, πρόσθεσε: “Θέλαμε πολύ να πάρουμε αυτή τη νίκη. Δείξαμε ψυχή”.

Πετρέας: “Θέλουμε να πάρουμε ρεβάνς”

Από τη μεριά του ο παίκτης του Παναθηναϊκού, Γιώργος Πετρέας υπογράμμισε: “Θα είμαστε εδώ την Τετάρτη, δεν θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος από μας. Ήταν απλά πιο τυχερός”, αναφερόμενος στον τραυματισμό του Ηλία Λάππα. Συνεχίζοντας είπε: “Θα έρθουμε ξανά εδώ για να πάρουμε ρεβάνς. Έτσι σκεφτόμαστε όλοι. Για να πάμε τελικό, πρέπει να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό”.

“Δοκίμασα κάτι διαφορετικό”

Στο μεταξύ ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιάννης Καλμαζίδης δήλωσε: “Ήμασταν πολύ κακοί στην αρχή. Θεώρησα ότι έπρεπε να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό. Χάρις στους πασαδόρους δείξαμε σημάδια ανάκαμψης. Το καλό είναι ότι όλοι οι παίκτες μπορούν να παίξουν σε διάφορες θέσεις κι έχουν προσόντα. Θέλαμε να κερδίσουμε για τον κόσμο που ήρθε σήμερα”.

Ο τεχνικός των “ερυθρολεύκων” απάντησε και σε ερώτηση για το τάιμ-άουτ που πήρε στο τέλος του τέταρτο σετ λέγοντας ότι ” φοβόμουν πολύ το σέρβις. Δεν υποτιμώ κανέναν”.

Τέλος ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιάννης Λάιος κατέληξε: “Σε δύο φάσεις ήμασταν πολύ καλοί. Μετά αποχώρησε ο Λάππας. Πιστεύω ότι αυτό το αποτέλεσμα θα βοηθήσει τα παιδιά να δουλέψουν καλύτερα. Θα είχαμε κερδίσει αν το καρφί του Γιορντάνοφ πήγαινε μέσα. Χάσαμε για μια φάση. Δεν ξέρουμε ακόμη για τον Λάππα”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ