ΚΥΠΕΛΛΟ ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Final-4 Κυπέλλου βόλεϊ γυναικών: Οι δηλώσεις των αρχηγών των τεσσάρων φιναλίστ, τι είπε η Παπαφωτίου για τη Ρούξι Ντουμιτρέσκου

Final-4 Κυπέλλου βόλεϊ γυναικών: Οι δηλώσεις των αρχηγών των τεσσάρων φιναλίστ, τι είπε η Παπαφωτίου για τη Ρούξι Ντουμιτρέσκου
Οι τέσσερις αρχηγοί των φιναλίστ του Final-4 Κυπέλλου βόλεϊ γυναικών INTIME SPORTS

Στη θέληση και στις βλέψεις τους να κατακτήσουν το Final-4 του Κυπέλλου βόλεϊ γυναικών στάθηκαν οι τέσσερις αρχηγοί των φιναλίστ στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο Λουτράκι, με την Ανθή Παπαφωτίου από τη μεριά του Παναθηναϊκού να δηλώνει ότι θα παλέψουν για τον τίτλο, προκειμένου να τον αφιερώσουν στη σπουδαία αθλήτρια του πράσινου τμήματος, Ρούξι Ντουμιτρέσκου.

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (07/03) στο Λουτράκι η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν από το Final-4 του Κυπέλλου βόλεϊ γυναικών.

Οι αρχηγοί των τεσσάρων φιναλίστ αναφέρθηκαν στους στόχους τους όσον αφορά τη διοργάνωση, με την Ανθή Παπαφωτίου από τη μεριά του Παναθηναϊκού να δηλώνει ότι το να κατακτήσουν τον τίτλο για να τον αφιερώσουν στη Ρούξι Ντουμιστρέκσου, αποτελεί ένα έξτρα κίνητρο για τις "πράσινες" παίκτριες.

Να σημειωθεί ότι τόσο η αρχηγός του Παναθηναϊκού, όσο και ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Καλμαζίδης, παρουσιάστηκαν στη συνέντευξη Τύπου με πένθιμο σύμβολο στο πέτο των πράσινων εμφανίσεών τους, τιμώντας τη μνήμη της Ντουμιτρέσκου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις των τεσσάρων αρχηγών:

"Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες που βρίσκονται εδώ στο Λουτράκι. Για όλες τις ομάδες το κύπελλο αποτελεί στόχο και γι'αυτό είμαστε όλοι εδώ. Για εμάς είναι τελικός απέναντι στον Ολυμπιακό. Εύχομαι να γεμίσει το γήπεδο και να δείξουμε την εικόνα και την δυναμική που έχει το βόλεϊ μέσω της δημόσιας τηλεόρασης σε όλα τα σπίτια. Εύχομαι όλοι να απολαύσουν τους αγώνες. Για εμάς υπάρχει και ένα έξτρα κίνητρο να πάρουμε το τρόπαιο, για να το αφιερώσουμε στην Ρούξι Ντουμιτρέσκου. Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες", τόνισε η αρχηγός του Παναθηναϊκού, Ανθή Παπαφωτίου.

Από τη μεριά του Άρη, της παίκτριες εκπροσώπησε η αρχηγός των "κίτρινων", Έλενα Μπάρκα, αναφέροντας: "Ήταν ένας από τους στόχους της ομάδας να βρισκόμαστε στο φάιναλ-4 και αυτό μας χαροποιεί πολύ. Η ομάδα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε είναι δυνατή και η περσινή κυπελλούχος. Θα χρειαστεί να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και γιατί όχι να διεκδικήσουμε τη πρόκριση στον τελικό".

"Για έναν αθλητή να βρίσκεται σε τέτοιες διοργανώσεις και σε φάιναλ-4 είναι μία επιτυχία από μόνη της. Έχουμε δει ομάδες που βρίσκονται πιο χαμηλά στην κατηγορία να βρίσκονται επάξια εδώ. Ξεκινάμε στον ημιτελικό με τον Άρη και οι αναμνήσεις και τα συναισθήματα που έχουμε από πέρυσι μας έχουν μείνει ανεξίτηλα και θα είναι το κίνητρο για αύριο", δήλωσε η αθλήτρια που σήκωσε πέρυσι το τρόπαιο για λογαριασμό της ΑΕΚ, Λαμπρινή Κωνσταντινίδου.

Τελευταία τον λόγο πήρε η αρχηγός του Ολυμπιακού, Τζίνα Λαμπρούση, η οποία είπε: "Ευχαριστούμε για την φιλοξενία σε αυτή την όμορφο πόλη. Ξεκινάμε με έναν δυνατό ημιτελικό. Ο Ολυμπιακός απείχε τα τελευταία χρόνια από το φάιναλ-4. Έχουμε φτάσει στον πρώτο στόχο της χρονιάς και θέλουμε να προκριθούμε στον τελικό για να παλέψουμε για το τρόπαιο. Θα γίνει ένας εντυπωσιακός αγώνας απέναντι στους δύο πρωτοπόρους του πρωταθλήματος. Ελπίζω να κυλήσουν όλα ομαλά".

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Final-4:

Ημιτελικοί - Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024

  • Γυμναστήριο "Γεώργιος Γαλανόπουλος" Λουτράκι, 17:00 (ERTSPORTS): Άρης - ΑΕΚ
  • Γυμναστήριο "Γεώργιος Γαλανόπουλος" Λουτράκι, 20:00 (ΕΡΤ-3): Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Τελικός - Κυριακή 10 Μαρτίου 2024

  • Γυμναστήριο "Γεώργιος Γαλανόπουλος" Λουτράκι, 20:15 (ΕΡΤ-3): Νικητής Άρης - ΑΕΚ/ Νικητής Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός
TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΕΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ