ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Επεισόδια στον Ρέντη: Ολοκληρώθηκε η επέμβαση του 31χρονου αστυνομικού, σταθερή η κατάστασή του, κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα

Δυνάμεις των ΜΑΤ
Δυνάμεις των ΜΑΤ INTIME

Ολοκληρώθηκε το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε ο αστυνομικός που τραυματίστηκε στα επεισόδια έξω από το Μελίνα Μερκούρη. Σταθερή η κατάστασή του, θα γίνει επανεκτίμηση τις επόμενες ώρες.

Λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα και μετά από αρκετές ώρες ολοκληρώθηκε το χειρουργείο στο πόδι του αστυνομικού που τραυματίστηκε στα επεισόδια έξω από το Μελίνα Μερκούρη κατά τη διάρκεια του ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός στο βόλεϊ και είχε μεταφερθεί στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Ο 31χρονος αστυνομικός χειρουργήθηκε για αρκετές με το ιατρικό επιτελείο να κάνει τα αδύνατα-δυνατά για να τον κρατήσει στη ζωή και εν τέλει τα κατάφερε μετά από ένα πολύωρο χειρουργείο και αφού του έβγαλε αρκετά θραύσματα από το πόδι του.

Υπάρχει βέβαια συγκρατημένη αισιοδοξία και η κατάσταση του παραμένει κρίσιμη καθώς το ιατρικό επιτελείο θα είναι από πάνω του τις επόμενες μέρες για να παρακολουθεί από κοντά την κατάσταση της υγείας του και πως αυτή εξελίσσεται. Παράλληλα το ερώτημα έχει να κάνει με την αντίδραση του οργανισμού, καθώς έχασε μεγάλη ποσότητα αίματος.

Αρχικά υπήρξε σκέψη να μεταφερθεί στο 401, αλλά τελικά θα παραμείνει στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Πλέ

Το χρονικό των επεισοδίων

Όπως αναφέρει η Αστυνομία, 150 άτομα βγήκαν έξω από το κλειστό και πέταξαν βόμβες μολότοφ προς τις αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες απάντησαν με την χρήση χημικών.

Μία ναυτική φωτοβολίδα πέτυχε τον αστυνομικό, νεαρής ηλικίας, τραυματίζοντάς τον στον μηρό, έχασε αρκετό αίμα και γι' αυτό έγινε διακομιδή στο νοσοκομείο και άμεση διασωλήνωση.

Τα επεισόδια συνεχίστηκαν και μετά τον τραυματισμό. Μάλιστα, η αστυνομία κράτησε οπαδούς στον περιβάλλοντα χώρο του Μελίνα Μερκούρη και προχώρησε σε εκατοντάδες προσαγωγές.

TAGS ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ LEAGUE CUP ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ