ΕΛΛΑΔΑ

Επεισόδια σε αγώνα βόλεϊ γυναικών: Αθλήτριες ανέβηκαν στην εξέδρα για να χωρίσουν τους εμπλεκόμενους

Επεισόδια σε αγώνα βόλεϊ γυναικών: Αθλήτριες ανέβηκαν στην εξέδρα για να χωρίσουν τους εμπλεκόμενους

Σύρραξη η οποία έλαβε τέλος μετά από παρέμβαση αθλητριών συνέβη στην αναμέτρηση ΖΑΟΝ - Αμαζόνες στο πλαίσιο της ημιτελικής φάση των playoffs στο πρωτάθλημα Pre League.

Ένταση, σύρραξη στις εξέδρες και παρέμβαση των αθλητριών για να λάβουν τέλος τα επεισόδια είχε ο αγώνας βόλεϊ μεταξύ του ΖΑΟΝ και των Αμαζόνων για την ημιτελική φάση των playoffs στο πρωτάθλημα Pre League. Όποια ομάδα νικούσε θα έπαιρνε την πρόκριση στον τελικό για την διεκδίκηση της ανόδου στη Volley League.

Όλα έγιναν στο τέταρτο σετ και με το σκορ στο 2-1 υπέρ το ΖΑΟΝ και με το σκορ 14-13 υπέρ των γηπεδούχων όταν η ομάδα του ΖΑΟΝ πήρε τάιμ άουτ. Για άγνωστο λόγο υπήρξε ένταση στις κερκίδες ανάμεσα σε φίλους των δύο ομάδων και φιλικών προσώπων των αθλητριών.

Με αποτέλεσμα αρχικά η αθλήτρια του ΖΑΟΝ Γεωργία Χατζηχαραλάμπου να τρέχει να ανέβει στην κερκίδα και τις συμπαίκτριες της να την κρατούν στον αγωνιστικό χώρο ενώ από την άλλη πλευρά η αθλήτρια των Αμαζόνων Μαρία Νομικού βλέποντας πως εμπλέκεται και δικό της πρόσωπο στο επεισόδιο ανέβηκε στην κερκίδα και προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα και να χωρίσει τους εμπλεκόμενους.

Η ένταση κράτησε λίγο, και μετά από ένα λεπτό τα πνεύματα ηρέμησαν και οι πρωταγωνιστές του επεισοδίου απομακρύνθηκαν με το ματς να διακόπτεται για λίγα λεπτά και μετά την έναρξη του ο διαιτητής Χρήστος Μάλφας έδειξε κόκκινη κάρτα σε Νομικού και Χατζηχαραλάμπους γιατί ανέβηκαν στην εξέδρα.

Η διακοπή επηρέασε τον ΖΑΟΝ καθώς οι Αμαζόνες τελικά νίκησαν 3-2 (15-25, 25-13, 24-26, 25-20, 15-07) και προκρίθηκαν στον τελικό ανόδου στην Volley League, όπου θα αντιμετωπίσουν τον Μίλωνα ο οποίος με 2-0 νίκες απέκλεισαν τον Απόλλωνα Καλαμάτας.

Δείτε τα επεισόδια στο 2.01.00 του βίντεο της αναμέτρησης:

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ